Nieuwsbrief De Tuinen van Zandweerd, nr. 2
Afbeelding

Nieuwsbrief De Tuinen van Zandweerd

Aan de noordkant van Zandweerd, vlakbij de IJssel, is een gebied beschikbaar met circa 120 kavels voor zelf- en samenbouw. De gemeente ontwikkelt hier samen met de toekomstige bewoners een nieuwe woonbuurt met respect voor natuur en landschap. Een woonbuurt dus die uitermate geschikt is voor mensen met hart voor natuur, groen, en activiteiten buiten. Een buurt waar het buurtgevoel belangrijk wordt gevonden.

Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot De Tuinen van Zandweerd.
 
Bekijk hier de website
Afbeelding
Afbeelding
Een succesvolle aftrap

De eerste informatieavond op 3 juli was een succes. De opkomst was groot. Zo’n 350 belangstellenden meldden zich voor de presentatie in het auditorium van het stadhuis. In de hal van het stadhuis was ruimte om aan de hand van posters vragen te stellen aan de projectteamleden. Doel van de avond was te informeren over de plannen, het tuinenconcept en duurzaamheid. Ook konden mensen zien welke type kavel bij welk type huis past. 

De verkaveling en het verkoopproces zijn nog niet vastgesteld. Wij willen samen met belangstellenden verder werken aan de plannen. 
Afbeelding
Afbeelding
Geef je wensen door!

Tijdens de inloopavond hebben we je uitgenodigd om je wensen en ideeën kenbaar te maken voor het type woning dat je op het oog hebt en de gewenste grootte van de kavel. Er zijn inmiddels al heel wat wensen en ideeën binnen. 

 
Lees verder
Afbeelding
Afbeelding
Op de hoogte blijven of infoavond gemist?

Heb je de informatiebijeenkomst gemist en wil je de presentatie nog even terugkijken? Download de presentatie. Ook de flyers voor duurzaamheid en de flyer voor natuurinclusief bouwen vind je op de website. 

Heb je ondertussen vragen? Stuur een e-mail naar info@opjestek.nl

We wensen je een fijne zomer!
Afbeelding
Op je stek is vrijheid: je voelt je op je plek in je huis, in je tuin, in de buurt, in de stad Deventer. Je voelt je thuis in je nieuwe woonomgeving.

Je eigen stek laten bouwen?
Ga naar www.opjestek.nl voor meer informatie.
Afbeelding