Voor het voetlicht in januari 2019  
 

 

 

Beste ,

Het is alweer de derde week in 2019. En zo hectisch als het seizoen voor ons is begonnen, met zoveel reuring gaat het gewoon door! Laten we zeggen: dans is beweging en alles eromheen blijft ook constant in beweging. 

De komende tijd gaat er veel veranderen, vooral voor mij persoonlijk, door het vertrek van Saskia. En hoewel ik al maanden aan het idee heb kunnen wennen, komt het moment van afscheid nemen nu wel erg dichtbij. Natuurlijk, uiteindelijk is iedereen vervangbaar, maar wat ik het meest zal missen zijn al onze gesprekken, het kunnen sparren, even klagen of juist kleine overwinninkjes vieren! We hebben afgesproken dat we elkaar ook straks regelmatig gaan bellen om te sparren of gewoon, voor de gezelligheid. En Saskia heeft beloofd af en toe even op de thee te komen of gezellig te komen lunchen. 
Een ding is zeker: de basisschool klassen die juf Saskia zullen gaan krijgen boffen met zo'n toegewijde en lieve juf. Ze zullen veel van haar leren en Saskia zal voor ieder kind op zoek gaan naar de beste manier om tot hem of haar door te dringen zodat die zich veilig voelt, kan leren en zich gaat ontwikkelen.
 
Deze en komende maand staan er veel activiteiten op het programma. Aanstaande zondag wordt er een promofilm opgenomen over de Balletschool. Super spannend en heel fijn hoeveel mensen hieraan gaan meewerken.
Dinsdag 29 januari wordt er bij ons een masterclass door een ballerina van de Royal Moscow Ballet gegeven aan 24 geselecteerde kinderen tussen de 10-12 jaar. Hieruit zullen dan 10 kinderen worden geselecteerd die mogen meedansen tijdens hun voorstelling van Het Zwanenmeer in theater Cool op 29 maart. Een hele eer!
En inmiddels ben ik volop begonnen aan mijn coachingstraject. Moet ik iedere week netjes een overzicht van mijn agenda doorsturen (confronterend, maar helpt wel om goed te plannen ;-)) en ga ik vrijdag a.s. de eerste bijeenkomst volgen met een masterclass over planning en financiën samen met alle andere deelnemers van het coachingstraject. Ik heb er zin in!
 
Lees hieronder verder over de rest van de activiteiten van de komende tijd. 
 
Met hartelijke groet, Foto boven: Naomi Kyra Fotografie

SASKIA NEEMT AFSCHEID

Per 1 februari neemt Saskia afscheid van de Balletschool om zich te richten op een nieuwe carrière als groepsleerkracht in het basisonderwijs.
Inmiddels heeft Simone de lessen op de zaterdag al overgenomen en per 1 februari zullen Eefke, Tirza en Nadine de overige lessen op zich nemen. De leerlingen zijn hierover geïnformeerd.
Wij wensen Saskia veel succes met haar nieuwe baan en opleiding! 
Klik hier voor het nieuwe rooster.

KLASSIEK 50+ VAN START! 

Droom je al jaren van balletles? Heb je vroeger aan ballet gedaan en wil je het na al die jaren weer eens oppakken?
Leeftijd is nu geen excuus meer, want op 4 februari start een nieuwe les klassiek ballet voor 50+-ers. Deze les wordt gegeven door Nadine op maandag van 18.15 – 19.15 uur.

Tijdens deze lessen leer je de klassieke danstechniek, verbeter je je houding en ontwikkel je kracht en souplesse.
Geef je nu op voor een gratis proefles!

OUDER- EN KINDLESSEN

In de week van 11 - 16 februari worden de ouder- en kindlessen gehouden. Elke leerling mag één (groot)ouder meenemen om in de les mee samen te dansen. Het is elke keer fantastisch om te zien hoe trots de kinderen zijn als hun ouder meedanst in de les. Uiteraard wordt de les aangepast, dus kom mee en geniet van een uurtje samen dansen met je kind!

Bij de volgende lessen kunnen (groot)ouders meedoen:
Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek 1 t/m 7, Dansmix (alle groepen), modern-jazz 1, streetdance beginners, tap kids.

NIEUWE CURSUS DANS MET JE DREUMES

Jonge kinderen vinden het fijn om te bewegen, te dansen en te zingen, maar zonder papa of mama is dat vaak nog net iets te eng. Door samen te dansen, groeien de vaardigheden en het vertrouwen van de dreumes en maak je samen veel plezier.
Op zaterdag 19 januari start de volgende cursus van acht lessen. De lessen worden gegeven door Simone. Er zijn nog maar twee plekjes beschikbaar, dus geef je snel op! Klik hier voor meer informatie of opgave. 

Foto: Naomi Kyra Fotografie

 

DANSSPULLEN JANUARI ACTIE

Ook in het nieuwe jaar kun je bij Dansspullen weer terecht voor danskleding, pilatessokken, balletschoenen en danscadeaus. Onze collectie blijft zich uitbreiden!

In de maand januari ontvang je bij besteding van € 30,- een gehaakte sleutelhanger ter waarde van € 5,- gratis.


Wil je op de hoogte blijven van leuke acties en nieuwe producten? Volg Dansspullen op Facebook en Instagram en maak kans op leuke prijzen!

 

BHHW EN DANSSPULLEN NU OOK OP INSTAGRAM!

We worden steeds actiever op social media.

Balletschool Heerhugowaard en onze winkel Dansspullen waren al te vinden op Facebook maar sinds een paar weken nu ook op Instagram.

Volg ons en blijf zo op de hoogte van nieuwe acties en leuke weetjes!

 

KROKUSVAKANTIE 

Van 18 t/m 24 februari is de Balletschool gesloten vanwege de voorjaarsvakantie.

Vakanties, vrije dagen en andere geplande activiteiten staan ook vermeld op onze website.

 
LIKE ONS OP FACEBOOK

Balletschool Heerhugowaard is ook te volgen via Facebook. Like de pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes. Bij 1.250 likes wordt er een balletschoolhanddoek verloot! 

 

Uiteraard is ook onze winkel DANSSPULLEN te volgen via Facebook  Bij 300 likes verloten we een cadeaubon t.w.v. € 7,50 te besteden in de winkel.

                        De winnaars worden op FB bekend gemaakt. Like & Share!

Albert Soncklaan 1-3, 1701 BX Heerhugowaard
www.balletschoolheerhugowaard.nl