Nieuwsbrief
Nieuwsbrief WGV | Jaargang 5 | Uitgave 1 | april 2023

Rectificatie

Vanmorgen heb je onderstaande nieuwsbrief van ons ontvangen. Helaas is hier een fout in geslopen. In het stukje waarin we een oproep doen voor bestuursleden en vrijwilligers zag iedere ontvanger zijn of haar eigen e-mailadres. Dit had natuurlijk het e-mailadres van W.G.V. moeten zijn. 

Graag wil ik benadrukken dat jouw e-mailadres niet bij andere ontvangers van de nieuwsbrief is terecht gekomen. In onderstaande nieuwsbrief is e.e.a. gewijzigd. 

Namens het bestuur,
Lambert Smid
06-21261413
 

Bestuur

Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit jaar. De eerste maanden van dit jaar stonden vol van activiteiten, wedstrijden, meetmoment, etc. Daarnaast zijn we ook druk bezig met de voorbereidingen op de komende clubkampioenschappen en het WGV kamp.

Ondanks dat het jaar net op gang is zijn we als bestuur ons al aan het voorbereiden op komend seizoen en tegelijkertijd nog even terug kijken op vorig jaar in verband met de voorbereiding van de jaarvergadering. Over al deze onderwerpen meer in deze nieuwsbrief.

De komende maanden gaan we op volle snelheid door naar de zomer, genoeg te doen! Wil je helpen? Reageer dan op onze oproep voor vrijwilligers en bestuursleden. 

Trampoline uitje

Afbeelding
Op zaterdag 18 februari was het zover: het langverwachte trampoline uitje. Deze dag, ook de 90-jarige verjaardag van W.G.V.,  beetje alle jeugdleden van W.G.V. gingen mee. Het verzamelen was 's morgens om 9uur zodat we om 10.00uur bij Jumpsquare in Heerenveen waren. Eenmaal aangekomen kon iedereen zich helemaal uitleven op de vele trampolines en liet iedereen zijn of haar beste tricks zien! Na afloop was er patat voor iedereen. Kortom zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Dit trampoline uitje was al langer een wens van leden, leiding en bestuur en mede voor dit soort activiteiten doen we mee aan de Grote Club actie. Hierbij ook dank aan de ouders die mee het vervoer mogelijk hebben gemaakt!!

Hier een link naar het filmpje dat Merel heeft gemaakt van dit zeer geslaagde uitje. Filmpje trampoline uitje
 
                   
                               
 

Jaarvergadering

Noteer vast in je agenda. Op woensdag 24 mei is de jaarvergadering van W.G.V. Deze start om 20.00 bij Atlas sportcafe in sporthal de Slenken. We nodigen je hierbij alvast van harte uit om te komen. De agenda ontvang je binnenkort per mail. 

Aankondiging Verhoging contributie

Tijdens de komende jaarvergadering zal het bestuur een voorstel indienen om de contributie met ingang van komend seizoen (september 2023) te verhogen. Reden hiervoor zijn de gestegen kosten in de afgelopen jaren. Om ook de komende jaren de vereniging financieel fit te houden is deze contributieverhoging nodig. Wanneer de jaarvergadering instemt wordt de contributie m.i.v. september 2023:
  • Gymnastiek, turnen en freerunnen -   €  14,00 
  • Bewegen op muziek                       -   €  16,50
  • Meer bewegen voor ouderen          -   €  16,50
  • Selectie                                           -   €  19,50

Meetmoment

Afbeelding
Zaterdag 25 maart was het Meetmoment in Rouveen in samenwerking met S.V. Rouveen. Vanuit W.G.V. deden hier zo'n 15 turnsters aan mee. Het meetmoment is een prachtige manier om op een laagdrempelige manier in aanraking te komen met hoe het ook op wedstrijden gaat. Iedere turnster krijgt haar eigen boekje waarin de behaalde resultaten worden bijgehouden zodat ook de vooruitgang gestimuleerd wordt. S.V. Rouveen dank voor het organiseren!
   

Geboorte dochter Marijke

Afbeelding
Marijke en Hugo zijn op maandag 27 maart voor de tweede keer trotse ouders geworden. Om 3.38u is Lara Maëlys geboren. Het gaat goed met moeder en dochter en Éli is blij met zijn zusje, laat Marijke weten. Langs deze weg van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lara Maëlys. Geniet ervan met z'n allen! 

Jessica Compagner geslaagd

Langs deze weg willen we Jessica Compagner van harte feliciteren met het behalen van haar jurydiploma TD1. Als vereniging zijn we ontzettend bij dat Jessica zich hiervoor heeft willen inzetten waardoor deelname aan wedstrijden mogelijk blijft. 

Voor volgend seizoen hebben we helaas nog niet voldoende juryleden om alle turnsters mee te laten doen. Dus hierbij wederom de oproep om je hiervoor aan te melden. Zeker wanneer je kind op selectie zit en mee doet aan wedstrijden is jurylid worden een mooie manier om deelname aan wedstrijden voor je eigen kind mogelijk te maken.

Oproep bestuursleden en vrijwilligers

In de afgelopen weken hebben we vanuit het bestuur meegegeven aan alle leden. Deze brief hebben we later ook naar u gemaild. Ook in deze nieuwsbrief doen we een oproep voor bestuursleden en vrijwilligers! Een vereniging kan stomweg niet zonder. Echter met drie mensen in het bestuur is de spoeling erg dun! Hierdoor zitten we wel aan de max wat betreft de activiteiten die we organiseren, ondanks dat er ideeën voldoende zijn om nog actiever te zijn. Dus hierbij nogmaals de oproep wil je helpen meld je dan aan via info@wgvdewijk.nl of 06-21261413 (Lambert Smid). Wanneer je wil helpen met activiteiten zoals het WGV kamp of de uitvoering in november meld je dan ook via info@wgvdewijk.nl