Nieuwsbrief Muziekmeesters

Beste cursisten, ouders, verzorgers, muzikanten en bekenden van Muziekmeesters,

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ingeschreven staat bij Muziekmeesters of op MMOnline. Uitschrijven kan altijd, maar we hopen dat je graag op de hoogte blijft. 

Proeflessen volgende week! 

Proefles € 5  /  Cursus € 87

Huurinstrument vanaf € 10 voor de hele cursus.

Na de voorjaarsvakantie starten er nieuwe cursussen voor kinderen bij Muziekmeesters. De cursussen zijn 12 weken. De lessen zijn in kleine groepjes en een muziekinstrument kan je huren.

Je zoon of dochter kan starten met: viool, cello, gitaar, drums of keyboard.

Weet je nog niet zo veel van muziekinstrumenten? En ben je meer in voor oriëntatie? Dan is er Muziekparade voor jonge kinderen, en Instrumentenparade voor kinderen vanaf 7 jaar.

De Amerikaanse meestergitarist Scott Henderson komt op zondag 13 maart een workshop geven. Dat is mooi nieuws voor alle muzikanten in het Westland. Deze gitarist is bekend om zijn moderne bluesspel en heeft wereldwijd veel liefhebbers.

Tickets voor 13 maart! KLIK HIER

Haal meer uit je bezoek aan Scott Henderson met de Pre-Workshop door Vincent Janse, docent Muziekmeesters en Vinnie's Gittar School

 

Vincent kent Scott Henderson persoonlijk, heeft vaak workshops bij Scott gevolgd en heeft met hem getoured in het verleden. 

Wanneer: Donderdag 10 maart van 20 tot 21:30 uur 

LIVE: Maesemunde in 's Gravenzande

ONLINE: via zoom

Meld je aan voor 10 maart! KLIK

9 maart proeflessen Spelen met Muziek

9.15u. 7 mnd-2 jaar

10.15u. 2-4 jaar

Start nieuwe cursus op 16 maart (10 x)

's-Gravenzande

Save the dates!

2, 3, 4, 5 mei

Muziekmeesters is partner van verschillende organisaties en culturele instellingen. MMOnline is hét platform voor onze eigen online lessen, maar het biedt ook ondersteuning en online samenwerking.

25 maart: het online Paasconcert van Bach's Matthäus Passion.