Nieuwsbrief april 2018  
 

 

 

Beste ,

Dit is de laatste nieuwsbrief die wij naar ons hele mailbestand sturen.
Op 25 mei gaat de nieuwe AVG-wet in, die de privacy moet beschermen. Volgens deze wet moet men actief toestemming geven om nieuwsbrieven te ontvangen. Na deze nieuwsbrief zullen daarom alle mailadressen uit ons nieuwsbrief-programma worden verwijderd

Veel van onze informatie wordt via de nieuwsbrief verspreid. Om op de hoogte te blijven van kijklessen, vriendinnenlessen, vakanties, workshops, nieuwe lessen, voorstellingen, veranderingen of andere informatie omtrent de Balletschool, is het noodzakelijk om zelf actie te ondernemen! Je kunt je opgeven voor de nieuwsbrief via de knop op onze site.
Afmelden kan op elk moment via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

Verder nog in deze nieuwsbrief: Audities voor de selectiegroepen, kijklessen bij de peuters en kleuters en nog veel meer. 

Veel lees- en dansplezier!

Eefke en team Balletschool Heerhugowaard

 

KIJKLESSEN PEUTER- EN KLEUTERDANS OP 21 APRIL

Onze jongste leerlingen doen niet mee aan de voorstelling, maar laten natuurlijk ook graag zien hoe mooi ze kunnen dansen!

 

Op zaterdag 21 april zijn de kijklessen voor de peuters en kleuters.

Papa’s en mama’s, broers en zussen, opa’s en oma’s: iedereen is van harte welkom om te komen zien hoeveel plezier deze kleine dansers en danseressen hebben tijdens de lessen.

 

Wil jouw peuter of kleuter ook graag dansen? Klik hier voor het aanvragen van een proefles.

 

AUDITIE VOOR SELECTIEGROEPEN OP 2 JUNI

Voor de selectiegroepen zijn wij op zoek naar
leerlingen die nóg meer uitdaging zoeken

en graag optreden.

De selectiegroepen
Er zijn twee selectiegroepen: Selectie 1 (9–13 jaar) en selectie 2 (13–18 jaar). Deze groepen krijgen les in verschillende dansstijlen en worden als eerste ingezet bij extra optredens.

Auditie
Om toegelaten te worden moet je auditie doen. Deze auditie bestaat uit een klassieke barre en het aanleren van een jazzcombinatie en een moderne dans. Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar op de Balletschool. Klik hier voor meer informatie over de selectiegroepen.

De auditie vindt plaats op zaterdag 2 juni a.s. van 14.00 - 15.30 uur in onze dansstudio. Voor deze les vragen wij een bijdrage van € 2,50. Aanmelden kan tot 30 mei!

KAARTVERKOOP VOORSTELLING

De kaartverkoop voor onze voorstelling 'Binnenstebuiten' komt goed op gang! De zaal is op beide dagen al bijna vol en inmiddels zijn de plaatsen op het balkon in de verkoop gekomen.

Wacht niet te lang!
Voor beide voorstellingen geldt: vol = vol! Voorkom teleurstellingen en wacht niet tot het laatste moment met het kopen van een kaartje.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via de website van Cool Kunst en Cultuur.

EXTRA LESSEN IN DE MEIVAKANTIE

In de meivakantie vervallen de reguliere lessen.
Er is een aangepast vakantierooster.

Dance-workout voor iedereen!
Op maandag en woensdag van 19.00 – 20.00 uur geeft Jessica speciale Dance-workouts om lekker in beweging te blijven. Deze lessen zijn toegankelijk voor leerlingen uit alle (dans)lessen.

Vooraf aanmelden
Deelnemen kan alleen na aanmelding en betaling vóór 27 april a.s. Doe ook mee en geef je hier op! 

Lesdata: maandag 30 april & 7 mei en woensdag 2 mei & 9 mei
Kosten: € 7,50 per les en € 22,50 voor 4 lessen (4e les gratis)

 

BLIJF BLESSUREVRIJ RICHTING DE VOORSTELLING!

Het is heel vervelend als je door een blessure niet mee kunt doen aan de voorstelling. Dit willen wij voorkomen! Balletschool Heerhugowaard werkt daarom samen met Karen Bok van Inbewegen. Zij houdt een aantal inloopspreekuren op onze Balletschool.

Karen is Sport Oefentherapeut en heeft ruime ervaring in het begeleiden van dansers met blessures. Op 5 en 19 juni houdt zij een inloopspreekuur op onze Balletschool. Je kunt bij haar terecht met vragen over blessures en twijfels over de fysieke belastbaarheid.

Karen publiceert de komende weken een aantal columns over blessurepreventie. In ons volgende blog zullen wij hieraan aandacht besteden.

Aanmelden voor het inloopspreekuur kan na de meivakantie via de inschrijflijsten op het prikbord.  Voor het inloopspreekuur geldt een eigen bijdrage van € 5,-.

               

LICHAAMSSCAN

Op 25 - 26 mei en 29 juni komt Petra Versteegh weer naar Balletschool Heerhugowaard.

De lichaamsscan geeft haar na 8 minuten inzicht waar je uit balans bent. Vervolgens krijg je een behandeling die je immuunsysteem versterkt en je gezondheid verbetert. Petra geeft je adviezen om zelf je gezondheid te verbeteren.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site: www.petraversteegh.nl

Duur consult: ongeveer 1,25 uur. Kosten per consult: €100,-. Afhankelijk van je ziektekostenverzekering kun je (een deel van) de kosten terugvragen.

Maak hier een afspraak voor een behandeling.

 

BELANGRIJKE DATA

Hieronder vind je belangrijke data. Schrijf ze alvast in je agenda!

21 april: Kijklessen peuter- en kleuterdans
27 april t/m 13 mei: Meivakantie:
geen lessen, aangepast vakantierooster
21 mei: Tweede pinksterdag: geen lessen
30 mei: Rondleiding vrijwilligers in Cool

2 juni: Audities selectie
23 - 24 juni: Voorstellingsweekend in Cool
23 juni: Lessen peuters en kleuters vervallen
25 - 30 juni: Proeflesweek
7 juli: Inhaallessen peuters en kleuters
2 juli: Start zomervakantie

  De agenda vind je ook terug op onze website.

 

LIKE ONS OP FACEBOOK
 

Balletschool Heerhugowaard is ook te volgen via Facebook. Like de pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes. Bij 1.000 likes wordt er een maand gratis lessen verloot! 

 

Uiteraard is ook onze winkel DANSSPULLEN te volgen via Facebook  Bij 100 likes verloten we een cadeaubon t.w.v. € 7,50 te besteden in de winkel.

                        De winnaars worden op FB bekend gemaakt. Like & Share!

 

Albert Soncklaan 1-3, 1701 BX Heerhugowaard

www.balletschoolheerhugowaard.nl