Het allerlaatste tafeltennisnieuws

Het was meimaand Finalemaand met onder andere de Eredivisiefinales en de finale van de Kampioensgroep. Tevens waren de Olympische en Paralympische kwalificatietoernooien, waar Britt Eerland zich voor de derde keer voor de Olympische Spelen plaatste. Lees het tafeltennisnieuws van de maand mei terug in deze nieuwsbrief.

Britt wint ticket voor Parijs

De afgelopen maand was het Olympisch kwalificatietoernooi in Sarajevo. Namens TeamNL reisden Britt Eerland, Tanja Helle, Milo de Boer en Kas van Oost af naar het toernooi om te strijden voor een ticket voor Parijs. Britt pakte de eerste kans met beide handen aan en won een ticket. Lees een verslag terug op de website.

Verslag Paralympisch kwalificatietoernooi

Van 23 tot en met 25 mei was het Paralympisch kwalificatietoernooi in Thailand. Vijf TeamNL atleten namen deel aan het toernooi en streden om één ticket voor Parijs per klasse. Helaas werd er geen ticket voor de Paralympische Spelen in de wacht gesleept. Lees de terugblik op het toernooi op de website.

De Boer Taverzo Landskampioen 2023-2024

Na een overwinning tijdens de Eredivisiefinale Voorjaar won De Boer Taverzo 1 ook de dag erna het Landskampioenschap. Tegen opnieuw Estillon Maashorst werd met 4-0 gewonnen en was het team voor de 8e keer landskampioen. Lees het verslag op de website.

Dozy Den Helder/Noordkop Landskampioen 2023-2024

De strijd om het Landskampioenschap bij de dames ging tussen VTV Nieuwegein en Dozy Den Helder/Noordkop. De teams troffen elkaar ook tijdens de finale van de Voorjaarscompetitie. Dozy Den Helder/Noordkop won beide wedstrijden en werd landskampioen. Lees het bericht op de website.

Dit zijn de Nederlands Jeugdkampioenen

Een druk bezet NJK voor A & B-licenties in sportcentrum De Trits in Baarn. Bekijk alle winnaars per categorie en wie er Nederlands Jeugd Kampioen zijn geworden.

TTV Avanti wint de Kampioensgroep

TTV Avanti mag zich Landskampioen 2023/2024 noemen bij de jeugd. Zij wonnen in de finale met 6-3 van Scylla/Rijnsoever. Het was een superspannende finale in een sfeervolle hal bij TTV Hilversum. Het is zeker de moeite waard om het verslag terug te lezen.

Een supersuccesvolle

Table Stars - The Battle

Afgelopen zaterdag was de grote finale van de Landelijke Basisscholierenkampioenschappen bij TTVN in Nieuwegein, ook wel bekend als Table Stars ‘The Battle’. Met nagenoeg 80 enthousiaste deelnemers was het een groot succes! Ontdek de winnaars op de website.

NTTB en SportStroom slaan de handen ineen

SportStroom is als Preferred Supplier de nieuwe verduurzamingspartner van de NTTB. Sinds 1 mei 2024 hebben de NTTB en SportStroom de handen ineengeslagen bij het verduurzamen van verenigingen. Meer informatie over de samenwerking en de diensten van SportStroom vind je op de website.

Evenementen

De komende tijd vinden er heel veel leuke evenementen plaats. Check via onderstaande buttons de NTTB agenda en de toernooikalender op Tafeltennis.nl.