Voor het voetlicht in maart 2019  

Beste ,

De vorige keer vertelde ik dat ik ben begonnen met een coachingstraject. Een van de doelen die ik voor dit jaar heb gesteld is meer zichtbaarheid van Balletschool Heerhugowaard en onze winkel Dansspullen.
In januari hebben we daarom een promofilm opgenomen. Heb je het resultaat al gezien? Je kunt een kijkje nemen op onze site, hij staat op de homepagina. Ik ben zelf erg blij met het resultaat!
Inmiddels zit ik zowel voor de Balletschool als voor Dansspullen alweer zo'n 3 maanden op Instagram, op Facebook zaten we al. Het is wel een hoop werk om al die sociale media bij te houden! ;-) Jij kunt me ook helpen om zichtbaarder te worden. Deel af en toe een bericht, of like een bericht. En als je even tijd over hebt... je kunt natuurlijk ook een recensie op Facebook achterlaten! Maar het beste is nog altijd de mond-tot-mond reclame. Ben je blij met ons, vertel het anderen. Zijn er dingen die beter kunnen, laat het mij weten!
 
Een ander item dat ik vanuit mijn coachingstraject aanpak is om een aantal taken af te stoten. Marleen is daarom per 1 maart begonnen op de administratie en zij neemt de ledenadministratie, afmeldingen en boekhouding voor haar rekening. In de (nabije) toekomst zal zij ook een deel van de marketing gaan doen. En dat is zó fijn!!! Zo krijg ik meer tijd om te besteden aan het ontwikkelen van nieuwe ideeën, het puzzelen voor het nieuwe rooster 2019-2020, het zomerrooster samen te stellen en natuurlijk om al na te denken over het thema voor de voorstelling op 27 en 28 juni 2020. Het klinkt ontzettend ver weg, maar daar moet zóveel voor gebeuren!
 
Lees hieronder verder over de rest van de activiteiten van de komende tijd. 
 
Met hartelijke groet, Foto boven: Naomi Kyra Fotografie

Optreden Swan Lake

Slechts 8 danseressen van Balletschool Heerhugowaard zijn geselecteerd om mee te dansen in het Zwanenmeer van het Royal Moscow Ballet. Een prachtige kans om met een professioneel balletgezelschap op het podium te staan!
Wil je de voorstelling zien? Dat kan op vrijdag 29 maart om 20.15 uur in Cool Kunst en Cultuur. De voorstelling is bijna uitverkocht maar er zijn nog een aantal
kaartjes te krijgen.

Optreden Cultureel Café Cool

De meiden die optreden tijdens Swan Lake, zijn gevraagd om het optreden nogmaals te doen tijdens het Cultureel Café Cool. En ook de meiden van Tap Kids zijn gevraagd om een dans ten tonele te brengen. Ze staan letterlijk en figuurlijk te trappelen!

Wil je erbij zijn?
Het optreden is op zaterdag 6 april tussen 15.00-17.00 uur in het Café van Cool. Toegang is gratis. De deuren gaan een half uur voor aanvang open.

Behalve deze optredens zullen er interviews plaatsvinden en andere culturele items worden belicht.

Nieuwe les peuterdans

Voor al die peuters (3-4 jaar) die graag willen balletten maar niet meer in de huidige groepen passen, starten we een nieuwe groep: 
Peuterdans C.
De eerste les is op
zaterdag 30 maart van 09.00-09.45 uur en word gegeven door Jessica. 
Je kunt je kind alvast opgeven voor een gratis
proefles, dan ben je verzekerd van een plekje. 

Foto: Naomi Kyra Fotografie

Cursus dans met je dreumes

Jonge kinderen vinden het fijn om te bewegen, te dansen en te zingen, maar zonder papa of mama is dat vaak nog net iets te eng. Door samen te dansen, groeien de vaardigheden en het vertrouwen van de dreumes en maak je samen veel plezier.
Op zaterdag 6 april start de volgende cursus van acht lessen. De lessen zijn voor kinderen van 2-3 jaar en worden gegeven door Simone. Er kunnen maximaal 11 kinderen meedoen en VOL = VOL! Klik hier voor meer informatie of opgave. 

Foto: Naomi Kyra Fotografie

 

Dansspullen: Actie maart

In onze winkel Dansspullen kun je bij ons terecht voor danskleding, pilates sokken, balletschoenen en danscadeaus. Onze collectie blijft zich uitbreiden!

In de maand maart ontvang je 20% korting op alle tassen


Wil je op de hoogte blijven van leuke acties en nieuwe producten? Volg Dansspullen op Facebook en Instagram en maak kans op leuke prijzen!

Klassiek 50+

Droom je al jaren van balletles? Heb je vroeger aan ballet gedaan en wil je het na al die jaren weer eens oppakken?

Leeftijd is nu geen excuus meer, je kunt onze les klassiek ballet voor 50+-ers volgen. De lessen zijn op maandagen van 18.15-19.15 uur en worden gegeven door Nadine.

Tijdens deze lessen leer je de klassieke danstechniek, verbeter je je houding en ontwikkel je kracht en souplesse. Geef je nu op voor een gratis proefles!

Parkeren

Wist je dat achter de Balletschool ook nog parkeerplaatsen zijn? Niet meteen rechtsaf de straat in, maar een klein stukje rechtdoor rijden, dan kun je aan de zijkant of voorbij het hek ook je auto parkeren. 
Parkeer zoveel mogelijk op ons eigen terrein om zo de band met onze (over)buren goed te houden. En neem even de tijd om aan de kant te parkeren om je kind uit te laten stappen in plaats van midden op de weg/kruispunt. Laatst ging het maar net goed!

Like en volg ons

Balletschool Heerhugowaard is ook te volgen via Facebook. Like de pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes. Bij 1.250 likes word er een balletschoolhanddoek verloot! 

 

Uiteraard is ook onze winkel DANSSPULLEN te volgen via Facebook. Bij 300 likes verloten we een cadeaubon t.w.v. € 7,50 te besteden in de winkel.

                        De winnaars worden op FB bekend gemaakt. Like & Share!

Albert Soncklaan 1-3, 1701 BX Heerhugowaard
www.balletschoolheerhugowaard.nl