Afbeelding
Afbeelding
2024

Ben jij klaar voor een hardloopwedstrijd in de regio?

Lingezegenrun | 28 April Elst

Afbeelding
De Lingezegen Run is een herhaaldelijke hardloopwedstrijd gericht op de lokale hardloper. Elke run is gericht op het bieden van uitdaging en wedstrijdspanning inclusief officiĆ«le einduitslagen. Echter, maximaal aantal deelnemers: 149

Op 28 Mei vindt de 15e editie plaats van deze kleinschalige run, ben jij erbij? De wedstrijd vindt plaats op een gecertificeerde ronde van 5 kilometer.

Meer informatie ga naar de website

Afstanden: 3, 5 en 10 kilometer
Tijd: 10:00h
Startlocatie: De Park 12, Elst 
Schrijf in

De Stuwwal-Trail Clinic | 15 Mei Oosterbeek

Afbeelding
De Stuwwal-Trail Clinic

Wat leuk dat je jezelf wilt aanmelden voor de Stuwwal Trail clinic. Een mooi moment om je voor te bereiden voor de Stuwwalloop/trail op 20 mei!

De Stuwwal Trail 2023 is een mooie hardloopwedstrijd over 10 of 21 kilometer. Wil je ultiem voorbereid zijn tijdens de Stuwwal Trail, dan hoort daar ook een specifieke hardloopclinic bij. Zorg dat je jezelf inschrijft.

Tijdens de clinic zal de nadruk liggen op techniek, tempogevoel, pasfrequentie en paslengte en race indeling. De Stuwwal is voor vele een hoogtepunt in de route, maar soms voelt het als een dieptepunt. Wij bereiden je optimaal voor op deze klim in combinatie met de gehele race. De clinis zijn voor alle niveaus, leeftijden, etc. Deelname aan de clinic is geheel gratis.

Datum clinic: 15 mei 2024
Adres clinic: Sportpark Hartenstein,J.J. Talsmalaan 11, 6862 BZ in Oosterbeek
Aanvang: 19:00 u
Starttijd: 19:15 u
Eindtijd: 20:45 u

Sportpark Hartenstein is na afloop van de clinic open voor een drankje!

Powered by:
Run2Day Arnhem - Nijmegen l Organisatie Stuwwal Trail
Schrijf in

Wekerun | 25 Mei Wekerom

Afbeelding
15:30 uur 5 km
We hebben  een route uitgezet van 5km, voor de gevorderde hardlopers.

15:15 uur 10 km
De 10km is een bekend onderdeel op (bijna) elk hardloopevenement. Wij hebben een prachtige route klaar staan, dwars door de natuur!

15:00 uur / TRAIL12 km
De TRAIL is een uniek onderdeel. 12 km hardlopen, grotendeels over bospaden in de bosrijke omgeving van Wekerom . Durf jij de uitdaging aan?
Schrijf in

Stuwwalloop | 25 Mei Oosterbeek

Afbeelding
Schrijf in

Onderstaande events staan al vast aankomende periode volgen er meer, dus plannen maar !!

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een winkel van Run2Day Arnhem of Nijmegen hebt bezocht, of aan een door ons georganiseerde wedstrijd hebt deelgenomen. Wij streven ernaar je te berichten over relevante hardloopnieuwtjes, wedstrijden en tips & trics.