Op 15 & 16 december heeft Kumoweld samen met een aantal Klanten een bezoek gebracht aan de innovatieve fabriek en het trainingscenter van EWM in Mündersbach Duitsland.
 

Terugblik EWM tour 2022

Op 15 & 16 december heeft Kumoweld samen met een aantal klanten een bezoek gebracht aan de innovatieve fabriek en het trainingscenter van EWM in Mündersbach Duitsland.

Lees meer....

Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de EWM Tour 2022.

 

Start nieuwe opleidingen 2023

 
Klik hier voor meer informatie
 
Informatie start VTw-2 
 

Heeft u interesse in of een vraag over een opleiding? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Contact
 
STAP Budget

In januari starten er weer nieuwe opleidingen bij Kumoweld!

 

Kumoweld staat bij het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) geregistreerd als Erkend Opleider. Deze erkenning betekent dat wij met onze handvaardigheids- en kaderopleidingen voldoen aan de voorwaarden die vastgelegd zijn in de NIL-reglementen. Denk hierbij aan kwaliteitsbeheersing, opleidingsplan, materiaal en ervaring van onze docenten. Lessen bij Kumoweld worden gegeven in onze eigen moderne lasschool. Hier zijn alle benodigde materialen aanwezig en wordt er gelast met de nieuwste machines. We geven les in kleine groepen (max 10 pers.) hierdoor is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht. 

 

U kunt bij ons terecht voor het volgen van  NIL handvaardigheidsopleidingen: (niveau 1 t/m 4) in MAG, TIG, BmBE en autogeen lassen.

 

Kaderopleidingen (start bij voldoende animo)

* VISUEEL LASINSPECTEUR VT-W LEVEL 2

   Start 19 januari 2023

* International welding practitioner IWP

* European Welding Coordination Personnel          Basic (EWCP.B)
* European Welding Coordination Personnel          Specific (EWCP.S)
* International Welding Specialist (IWS)
* International Welding Technologist (IWT)

 

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor laskwalificaties, lasmethodekwalificaties en diverse lascursussen. Ook bieden wij complete lasverbeteringstrajecten op maat, die we aansluiten op uw specifieke wensen. Wij geven daarnaast met regelmaat workshops en praktijktrainingen. Kijk voor een actueel overzicht op onze website.

 

Al onze opleidingen komen in aanmerking voor het persoonlijk STAP budget, hierdoor is het mogelijk tot € 1000,- per persoon, per jaar subsidie aan te vragen. 

 

Samen met Kumoweld naar Schweissen & Schneiden.

Ga op 13 september 2023 met ons mee naar SCHWEISSEN & SCHNEIDEN. 


SCHWEISSEN & SCHNEIDEN, de onbetwiste nummer 1 in de branche, keert terug naar huis. Nadat de beurs in 2021 helaas geen doorgang kon vinden, zullen nu de hele internationale gemeenschap van specialisten op het gebied van verbindings-, snij- en oppervlaktetechnologie zich opnieuw verzamelen op het gemoderniseerde beursterrein MESSE ESSEN - een veelbelovende thuiswedstrijd.

 

U Kunt hier samen met Kumoweld ook bij aanwezig zijn!

 

Samen met ons vertrekt u per bus naar Essen en bezoekt u niet alleen samen met ons het beursterrein maar we hebben ook een Uniek programma in petto in samenwerking met onze leveranciers om uw bezoek nog waardevoller te maken. 

Meld u nu alvast aan want we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar in de bus. 

Aanmelden
 

Informatieavond Boermarke Rolde

Kortgeleden heeft Kumoweld een informatieavond mogen organiseren voor Boermarke Rolde. De avond is gestart met een presentatie door Kumoweld over de basis van het lassen, de verschillende lasprocessen en er is extra aandacht geschonken aan reparatiewerk aan vervuild staal en gietijzer. Dit werd gevolgd door een presentatie door Peter Geritsen van Certilas over lastoevoegmaterialen met speciale aandacht voor het gebruik van elektrodes voor het lassen van gietijzer en staal. 

Na de theorie mochten de heren uiteraard alle informatie in de praktijk toepassen en werd er enthousiast gelast in de Kumoweld Academy. Onder het genot van een hapje en een drankje en met een mooie goodiebag onder de arm is de avond afgesloten. 

 

We willen de heren van Boermarke Rolde hartelijk danken voor hun getoonde interesse en enthousiasme tijdens deze leuke avond. 

 

We hebben een aantal dagen later een heerlijke slagroomtaart ontvangen van Boermarke Rolde. Namens alle Kumoweld medewerkers bedankt voor de lekkere taart, deze heeft erg goed gesmaakt! 

 

 

Heeft u ook interesse in het volgen van een informatieavond, een toolbox of training op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
 

Kumoweld Evenementen 2023

Om alvast in de agenda te zetten.


 
Q1                 9 maart 2023                                  Seminar Lasrook 
Q2                15 juni 2023                                     RVS lassen EWM
Q2                medio juni 2023                            VTw-2 Terugkomdag
Q3                13 september 2023                       Busreis Schweissen & Schneiden
Q4                19 oktober 2023                            Welding Experience Day
Q4                14 en 15 december 2023             EWM Tour 2023

 

 

 

Tijd om bedankt te zeggen!

Beste relatie,

 

Dit jaar werd gekenmerkt door verregaande kostenstijgingen en een moeilijke algemene economische situatie. Dankzij u kunnen we echter een positieve blik werpen op het komende jaar. We willen dan ook dank u wel zeggen vanuit de grond van ons hart.

 

Wij wensen u en uw dierbaren prettige kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.

 

 

Openingstijden:

Tussen kerst en oud & Nieuw is Kumoweld gewoon geopend.

Er worden echter geen gassen geleverd in week 52 en in week 1. Houd hier rekening mee en zorg ervoor dat u tijdig gas besteld! 

 

 

Kumoweld B.V.
Korenmaat 3
9405 TL Assen

Tel: 0592-346250

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik hier om af te melden.