Reünie op 1 juli 2023!

26 juni 2023
Afbeelding

Reünie: 65 jaar Keizer Karel College!

Beste oud-KKC'er, 

Op zaterdag 1 juli 2023 is de reünie ter ere van ons 65-jarig bestaan. Er zijn inmiddels al meer dan 930 aanmeldingen. Heb jij je nog niet aangemeld? Aanmelden kan via www.kkc65.nl.

Online kaartverkoop
De aanmeldingen blijven binnenstromen! Aangezien we grote rijen met mensen die nog geen kaartje hebben bij de entree willen vermijden, kun je jouw kaartje nog online kopen tot vrijdag 30 juni 20:00 uur op www.kkc65.nl. We willen graag weten of je komt i.v.m. de bestellingen. Op onze website vind je ook een actuele lijst met namen van alle aangemelde reünisten (als je bent ingelogd). Wacht niet op een ander, want als jij je hebt ingeschreven, volgen er zeker meer! Zijn er nog kaarten over, dan kan je aan de deur ook nog een kaartje kopen. Let op: de tickets aan de deur zijn wel duurder dan online.

Waar is mijn toegangskaart?
Je kan je kaart terugvinden door in te loggen op www.kkc65.nl en rechts bovenin (via het pijltje naast je naam) naar 'mijn aankopen' te gaan. Heb jij je aangemeld zonder buffet en/of klassenfoto en wil je dit toch bij bestellen? Dan kan je hier kiezen voor 'product toevoegen'. Aan de deur is het buffet mogelijk niet meer beschikbaar.

Aanvangstijden
Om drukte bij de ingang te voorkomen hebben we de aanvangstijd verdeeld in groepen. De jaartallen staan voor het jaar dat jij je diploma hebt gehaald of gehaald zou moeten hebben. Indien je eerder/later wilt aansluiten is dit natuurlijk geen probleem.


Terug in de klas
Bij binnenkomst is de ontvangst met koffie, thee en koek. Vervolgens heb je een 'terug in de klas' moment. Dit moment is aan het begin van de reünie, zodat je gelijk met jouw oud-klasgenoten de reünie kan starten en jullie niet op zoek hoeven naar elkaar. Vanuit dit lokaal worden jullie opgehaald voor de klassenfoto.


Buffet
Heb jij nog geen buffet besteld maar wil je wel graag mee eten? Zorg er dan voor dat je dit alsnog doet zodat wij rekening kunnen houden met de bestelling. Dit kan door in te loggen en naar 'mijn aankopen' te gaan en vervolgens voor 'product toevoegen' te kiezen. We nemen een kleine marge maar de kans is groot dat er aan de deur geen buffet meer wordt verkocht. Ook de deelname aan het buffet is ingedeeld in groepen om de drukte te verspreiden. Heb je tegelijk met het buffet een andere activiteit? Dan mag je ook eerder/later aansluiten bij het buffet. Het buffet staat er tot 19:00 uur.


Wat staat er op het menu?
• Malse kipfilet in satésaus (gluten- en lactosevrij)
• Kipfilet in piri-piri saus (gluten- en lactosevrij) 
• Vegan gehaktballetjes in zoetzure saus (vegan en halal)
• Nasi (vega, halal, en lactosevrij)
• Bami (vega, halal, en lactosevrij)
• Groenteratatouille (vegan, halal, gluten- en lactosevrij)
• Notenrijst (vegan, halal, gluten- en lactosevrij)
• Gebakken krieltjes (vegan, halal, gluten- en lactosevrij)
• Runderstoofschotel (halal)
• Farmersalade (vegan, halal, gluten- en lactosevrij)
• Atjar (vegan, halal, gluten- en lactosevrij)  


Klassenfoto
Tijdens de reünie word je samen met je klas opnieuw op de foto gezet. Deze foto kan je vooraf aanschaffen en wordt digitaal toegezonden. Heb je al een toegangskaart maar nog geen klassenfoto aangeschaft? De klassenfoto toevoegen kan door in te loggen en naar ‘mijn aankopen’ te gaan en vervolgens voor 'product toevoegen' te kiezen. 


Schoolrooster
Op de reünie is er een schoolrooster, net zoals vroeger! Alleen deze keer kies jij zelf! Heb jij al gezien welke docenten allemaal een les verzorgen? Je hoeft je hiervoor niet aan te melden maar let wel op vol = vol dus kom niet te laat.


Muziekavond
Tijdens de avond zijn er verschillende optredens. Dit betekent voetjes van de vloer!


Big Band Peewee's Problem
Big Band PeeWee's Problem is een jongerenbigband uit Amstelveen, onder leiding van Pim Wittenberns. Met hun enorme enthousiasme en energie in het spel vermaken ze elk publiek, jong en oud. Ze hebben een groot repertoire, bestaande uit genres zoals pop, funk, soul en jazz. Aangezien meerdere bandleden oud-leerling van het KKC zijn, komen zij met veel plezier een spetterend optreden verzorgen op de reünie.Musical
Wat een geweldige avond was het op 7 juni in de Schouwburg Amstelveen, met de musical "Ik wil het"! We zijn trots op alle deelnemende leerlingen. Tijdens de reünie op 1 juli 2023 zullen er ook verschillende musicaloptredens te zien zijn. 


Parkeren
In de buurt van de school is weinig tot geen parkeergelegenheid, we raden dus aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer en de fiets naar de reünie te komen. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je het beste je reis plannen via www.9292ov.nl. Mocht je wel met de auto komen, dan willen we je vragen zoveel mogelijk te carpoolen. Op deze kaart hieronder ziet u waar eventueel geparkeerd kan worden.


Garderobe
Op de reünie is er een vrije garderobe waar jullie gebruik van kunnen maken. Houd er wel rekening mee dat deze onbewaakt is.

Informatie
Alle informatie over de reünie vind je op www.kkc65.nl, hier kan je ook je ticket kopen. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, zet je status op ‘gaat’ bij ons Facebookevent en volg ons op Instagram en LinkedIn. Voor vragen kun je ons bereiken via kkc@dereuniecommissie.nl.

Wij hebben er zin in en hopen jou en je hele klas te zien op zaterdag 1 juli 2023!
Logo RC
 
De Reüniecommissie - www.kkc65.nl - kkc@dereuniecommissie.nl