Voor het voetlicht in december 2018  
 

 

 

Beste ,

Het was best een hectisch begin van het nieuwe seizoen, zo met de voorbereidingen voor de voorstelling 'Peter en de Wolf en ander repertoire'. Een korte repetitieperiode vergeleken met een 'normale' voorstelling. Maar wat ben ik trots op wat iedereen vorig weekeind heeft neergezet! Niet alleen op de leerlingen maar ook de docenten hebben weer prachtige choreografieën gemaakt en laten alle groepen weer tot hun recht komen zodat ze op dat podium kunnen schitteren. 
Het Blazersensemble liep volgens mij na een week nóg op wolkjes. Ze hebben genoten en nog nooit eerder voor zoveel publiek gespeeld. Stiekem hebben we al een beetje bedacht dat we waarschijnlijk in het voorjaar van 2021 weer samen willen optreden. Duurt nog heeeeel lang, maar de tijd vliegt voorbij. En we hebben natuurlijk onze eigen grote voorstelling alweer gepland in juni 2020.
 
Ondertussen zit ik nooit stil en lopen de lessen gewoon door. Denk ik na over wat anders of beter kan, komt er binnenkort weer een nieuwe docent ons team versterken (lees daarover meer hieronder), probeer ik nieuwe uitdagingen te vinden voor de selectiegroepen en ga ik na welke mogelijkheden er nog meer zijn voor de winkel. Mijn enige probleem is dat er toch echt maar 24 uren in een dag zitten. En ik wil ook wat tijd aan mijn gezin en mijn sociale leven kunnen besteden. Om daar meer structuur in te brengen, zo goed mogelijk mijn tijd in te delen en mijn focus te vinden ga ik het hele jaar 2019 een coachingstraject volgen bij Zakenmam. Ik ben heel benieuwd en heb er veel zin in om persoonlijke én zakelijke groei te genereren.
 
Ik wens jou een heel goed uiteinde en voordat het jaar om is, denk na over wat je zou willen in 2019 en probeer daarvoor te gaan!
 
Met hartelijke groet, Foto boven: Naomi Kyra Fotografie

VOORSTELLING MET BLAZERSENSEMBLE GROOT SUCCES!

Op 25 november jl. schitterden ongeveer 160 leerlingen van Balletschool Heerhugowaard in een uitverkochte zaal van theater Cool. Deze voorstelling 'Peter en de Wolf en ander repertoire' was extra bijzonder, omdat de dansers live werden begeleid door het Heerhugowaards Blazersensemble. Het was een zeer geslaagde samenwerking en is zeker voor herhaling vatbaar!
Foto: Ferry Knijn Fotografie

WELKOM JUF SIMONE!

Met ingang van januari wordt ons docententeam versterkt door Simone van Wordragen - Nugteren. Vanaf die datum zal zij op zaterdag de lessen van Saskia overnemen. Alle ouders van de zaterdag-kinderen zijn hierover ingelicht. Simone heeft erg veel zin om te beginnen en heeft afgelopen 3 november al kennisgemaakt met de leerlingen. Wij wensen haar veel plezier bij Balletschool Heerhugowaard! Wil je meer weten over Simone? Binnenkort lees je hier meer.

PETER EN DE WOLF REPRISE

Na het succes van de voorstelling met het Blazersensemble dansen de selectiegroepen op 15 december opnieuw het sprookje 'Peter en de Wolf' tijdens Cool’s Winter Wonder Walk waar ook optredens van de muziekschool ten gehore zullen worden gebracht. 'Peter en de Wolf' wordt niet live begeleid dit keer, maar is wel zeer de moeite waard om te zien en te beluisteren. Kaarten zijn uitsluitend te reserveren bij de servicebalie van Cool (ook telefonisch via 072-5347662). Een kaartje kost €4,50. Er zijn verschillende routes, dus als je een kaartje koopt bij de servicebalie geef dan aan dat je Balletschool Heerhugowaard wilt zien. Zo weet je zeker dat je in de juiste route zit.
Foto: Ferry Knijn Fotografie

NIEUWE CURSUS DANS MET JE DREUMES

Jonge kinderen vinden het fijn om te bewegen, te dansen en te zingen, maar zonder papa of mama is dat vaak nog net iets te eng. Door samen te dansen, groeien de vaardigheden en het vertrouwen van de dreumes en maak je samen veel plezier. Op 19 januari start weer een nieuwe cursus van acht lessen. De lessen worden gegeven door Simone. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier voor meer informatie of opgave. 

Foto: Fotojoost

 

DANSSPULLEN DECEMBER ACTIE

De decembermaand is al duur genoeg. Daarom komt Dansspullen de klanten tegemoet met een korting van maar liefst 20%op alle kleding met uitzondering van schoenen en tweedehands kleding. Dus kom naar de winkel en schaf je pilatessokken, balletpak of jazzbroek extra voordelig aan!
De actie is geldig tijdens de hele maand december. Houd er wel rekening mee dat de winkel in de kerstvakantie is gesloten.

Wil je op de hoogte blijven van leuke acties en nieuwe producten? Volg Dansspullen op Facebook en maak ook kans op leuke prijzen!
Foto: Naomi Kyra Fotografie

HERINNERING: LIEVER EEN MAILTJE

Als je niet aanwezig kunt zijn bij een les, of wilt ruilen met een andere les, stuur dan een mailtje naar afmelden@bhhw.nl. Via het contactformulier op onze site een mailtje sturen kan ook.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar eefke@bhhw.nl
Het is overzichtelijker als alles via hetzelfde kanaal loopt. Alvast bedankt voor je medewerking!

KERSTVAKANTIE

Op zaterdag 22 december worden de laatste balletlessen van dit jaar gegeven. Daarna sluiten wij onze deuren vanwege de Kerstvakantie. Op maandag 7 januari openen wij onze deuren weer om aan het nieuwe jaar te beginnen.


Het team van Balletschool Heerhugowaard wenst je fijne feestdagen en een gezond en dansant 2019!

 
LIKE ONS OP FACEBOOK

Balletschool Heerhugowaard is ook te volgen via Facebook. Like de pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes. Bij 1.100 likes wordt er een balletschoolhanddoek verloot! 

 

Uiteraard is ook onze winkel DANSSPULLEN te volgen via Facebook  Bij 200 likes verloten we een cadeaubon t.w.v. € 7,50 te besteden in de winkel.

                        De winnaars worden op FB bekend gemaakt. Like & Share!

Albert Soncklaan 1-3, 1701 BX Heerhugowaard
www.balletschoolheerhugowaard.nl