Sufi Trail logo
Beste Sufi Trail vriend ,
Het nieuwe jaar is in aantocht. Ook al zitten we warm binnen, door de vakantiekriebels zijn we al bezig met de vraag  waar we aankomend jaar naartoe willen reizen. Wandelen of toch liever fietsen? Warm of koud? Lang of kort? Alleen of in een groep? Op de Sufi Trail is alles mogelijk. 
De uitgave van de fietsgids staat begin 2020 op de planning,  zodat ook de fietsers op weg kunnen. De karavaan krijgt steeds meer vorm en er komen nog twee boeken aan van wandelaars.

We wensen jullie een fijne decembermaand toe en tot volgend jaar!

Veel liefde en wandelplezier,
Merel

Items editie nr. 11

Naar Jerusalem

Konrad en Audrey zijn 18 november aangekomen in Konya en hebben hun reis voortgezet richting Jeruzalem. Online (Frans / Duits) is hun verhaal en route te zien.
De Sufi Trail kan gebruikt worden als aanlooproute naar het heilige land. Er zijn plannen om pioniers te gebruiken om de Mekka Trail te verwezenlijken.
 
Lees verder


Sufi Trail fietsgids 2020Het is alweer anderhalf jaar geleden dat de Sufi Trail wandelgids werd gepubliceerd. De schrijvers hebben niet stil gezeten en zijn momenteel hard aan de slag om ook voor de fietsroute een handige gids te schrijven.

Het boek staat al in de Sufi Trail webshop.

Je kunt de Sufi Trail al via de GPX fietsen maar met achtergrond informatie en duidelijke kaarten geeft het de tocht net even meer diepgang.

In 2020 al van start maar heb je geen fietsmaatje? Kom mee met de Sufi Trail Bike Karavaan!
 
Sufi Trail Bike Karavaan

Aflegsteen

Sufi Trail afleg-stenen (lasten stenen), nu handgemaakt door kunstenares Linda Pijl uit Yalova. 
Een pelgrimsritueel dat al eeuwen oud is. Hierbij wordt een steen meegedragen tijdens de pelgrimage tot men het op een symbolische plaats aflegt.

Wil je weten waarom?
 
Lees meer

Bella Coma

Afgelopen maand was het dan eindelijk zover! Het boek van Natalia Mihai ging naar de drukker. Haar avonturen tijdens haar tocht over de Sufi Trail zijn nu te lezen.
Het boek is in de webwinkel te vinden. Wacht niet te lang: op=op.
 
Webwinkel

Wie is Rumi?

Bij veel mensen staat Rumi bekend als filosoof. Vaak kwamen we een  quote tegen van deze man. Maar wie was hij? En waarom lopen wij over de Sufi Trail naar hem toe? Zijn graf is in Konya, de eindbestemming van de trail.
 
Lees zijn verhaal

Boek release: Leegte


 
Meer informatie

Het verhaal achter de vormgever van de Sufi Trail. Naast dat Merel onze boeken vormgeeft, Sufi's creëert en de andere Sufi Trail- producten ontwerpt, is zij tekenares en schrijfster. Haar eerste boek is in aantocht en daar zijn we trots op! Haar reisverslag op de Camino Frances dit jaar, is ook in dit boek opgenomen.

"Haar aardlicht is gestolen. Dela, een onzeker meisje ontvlucht haar dorp, op zoek naar een beter bestaan. Onderweg komt ze voor verschillende uitdagingen te staan. Door diepe dalen en over hoge bergen ontdekt ze haar geestelijke en fysieke grenzen. Zal ze haar aardlicht ooit nog terug vinden?"

Wandel&fietsevents

Vanuit de Sufi Trail worden verschillende reizen en wandelingen georganiseerd. Hiernaast vindt u de huidige agenda voor zowel Nederland als het buitenland.

Voor alle evenementen is aanmelden verplicht. Kijk voor meer informatie bij het event, bij vragen neem gerust contact op: 06-440 447 90

Agenda 2019


Wandelkaravaan zomer 2020

Fietskaravaan herfst 2020

Karavaan

Nieuwtje
We hebben een bijzondere aanmelding voor de fietskaravaan van 4 tot 20 september 2020! Frank van Rijn, de beroemde wereldfietser sluit aan bij de karavaan. Hij is bekend met zijn vele boeken van al zijn avonturen, geschreven met een aangename humoristische noot.
 
Website Frank

Feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Nog geen cadeau? Kijk eens rond op de Sufi Trail webshop voor reisgidsen, Sufi-producten en mooie reizen.
 
Webshop
Uitgave
Sufi Trail wandelgids deel 1 (Engelstalig)
Sufi Trail wandelgids deel 2 (Engelstalig)
Sufi Trail wandelgids           (Turkstalig)
Bella Coma - Natalia Mihai
Verwacht:
Sufi Trail on Bike
Leegte - Merel van Essen

Zie onze winkel voor meer Sufi Trail artikelen.

Publicaties
Alle nieuwsbrieven en artikelen kunnen worden terug gelezen op de website.

CONTACT

Stichting Sufi Trail, Friends of Rumi and Khorasan Saints
   Hagestraat 10
   2011 CV Haarlem
   Holland
Email: sufitrail@gmail.com

Whatsapp & mobiel:
Sedat Çakır:  +31 6 508 906 96
Iris Bezuijen: +31 6 440 447 90

Eindredactie: Diane Bömers
Bijdragen: Iris Bezuijen & Merel van Essen

Sufi Trail

 
Website NL
Website Engels
Steun onze stichting