Nieuwsbrief Muziekmeesters

Beste cursisten, ouders, verzorgers, muzikanten,


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ingeschreven staat bij Muziekmeesters. Je kunt je makkelijk afmelden, maar we hopen natuurlijk dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven. 

Alle korte cursussen zijn gestart, wil jouw kind komende week nog instromen bij Spelen met Muziek of Instrumentenparade? Neem contact op! 

KOMENDE WEEK WESTLAND ONTMOET IN DE OUDE KERK

Muziekmeesters Westland is partner in de organisatie van Westland Ontmoet in de Oude Kerk. De Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk is de locatie waar de hele week activiteiten plaatsvinden. Bij alle activiteiten is er een coronacheck voor bezoekers. (In eerdere berichten heeft gestaan dat dit niet nodig was in de kerk, maar afgelopen week is besloten wél de check toe te passen)

Er is veel live muziek in de kerk.

Op 5 oktober is het eerste concert van het PUUR! Orkest, kerk open om 19.00 uur.  Er wordt muziek gemaakt bij verschillende koffieochtenden en onze docent Peter Dingemanse bespeelt het orgel bij de Preek van de leek.

 

Op zaterdagochtend 9 oktober treden leerlingen van Muziekmeesters Westland op in de Oude Kerk. Aanvang 10.30 uur. Zaterdagmiddag treden docenten op van Muziekmeesters Westland. Met onder andere Vincent Janse, solo gitaar en zang, Trio Masharti met fluit, altviool en harp en de muziekdocenten band onder leiding van Rianne Korteland. De muziek start om 14.00 uur evenals de high tea. Aanmelden hoeft niet, wel coronacheck bij de deur.

Muziekmeesters Westland op 11 september 2021: slot van de voorstelling "Het grote avontuur van Oscar" met Laurens de Groot en Muziekdocenten Band onder leiding van Rianne Korteland.

Muziekmeesters Westland op 21 september Podium Westland

De agenda van Muziekmeesters Westland staat HIER. Onze eigen activiteiten binnen onze locaties, maar ook deelname aan evenementen in het Westland staan vermeld in de agenda. Volg ons op social media en je bent altijd op de hoogte.

facebook
twitter
instagram
Youtube