Nieuwsbrief
BKS Schagen 
Juli 2024
Inhoud: Nieuwe website - Mix & Match event: BKS ontmoet studenten - voorbereiding NEN certificering

BKS Schagen ontmoet studenten bij InHolland Mix & Match event

Afbeelding
Het was alweer de 20e editie dit jaar van het Mix & Match event, een evenement georganiseerd door Studievereniging Technische Bedrijfskunde van InHolland. 69 bedrijven deden mee en meer dan 200 studenten gingen langs die bedrijven voor informatie, praktijkkennis en stageplaatsen. Ook BKS Schagen was van de partij en meer dan 15 studenten schoven aan tijdens de rondetafelgesprekken met BKS. Ook dit jaar zat er weer veel talent tussen. 

Het Mix & Match event is opgezet als een ontmoetingsplaats tussen bedrijven en studenten. De bedrijven kunnen laten zien wat ze doen, waar ze goed in zijn en welke stageplekken ze hebben. De studenten kunnen informatie verzamelen, kennis opdoen en kennis maken met toekomstige stagebedrijven. Kortom, een win-win situatie. Kijk voor meer info op https://mixenmatchevents.nl
NEN 4400-1
Komende periode staat in het teken van de jaarlijkse NEN certificering. De NEN 4400-1 is een norm die specifieke eisen stelt aan in Nederland gevestigde bedrijven die personeel ter beschikking stellen. Hieronder vallen onder andere uitzendbureaus, payrollbedrijven en onderaannemers. Met een NEN 4400-1 certificering toont een organisatie aan dat zij betrouwbaar is en voldoet aan de geldende regelgeving. 

Voor BKS Schagen is deze certificering belangrijk om aan te tonen dat BKS een betrouwbaar bedrijf is en voldoet aan alle gestelde regelgeving. Dit is essentieel in de bouwwereld om als betrouwbare partner in de markt mee te kunnen doen. De afgelopen jaren voldeed BKS Schagen altijd aan de gestelde eisen m.b.t. de NEN certificering. 
Bouwkostenadvies: een onmisbare schakel in de bouwsector
In de dynamische wereld van de bouwsector speelt bouwkostenadvies een cruciale rol bij het realiseren van bouwprojecten. Of het nu gaat om de bouw van woningen, kantoorgebouwen of infrastructurele werken, een deskundig bouwkostenadvies kan het verschil maken tussen een project dat binnen budget en tijd wordt opgeleverd of een project dat te maken krijgt met kostbare overschrijdingen en vertragingen.

Wat is nu precies bouwkostenadvies?
Bouwkostenadvies is een advies wat zich richt op het nauwkeurig inschatten, plannen en beheren van de kosten van bouwprojecten.

Welke activiteiten omvat bouwkostenadvies? Wat is de rol van een bouwkostenadviseur? Welke ontwikkelingen komen in de toekomst m.b.t. bouwkostenadvies? Lees hier meer.....
Lees hier het hele artikel
Afbeelding

Website BKS vernieuwd: veel beeld, weinig tekst en duidelijke navigatie

De huidige website van BKS Schagen, beheerd door Ziber en ontwikkeld door Wijn Design is inmiddels meer dan 10 jaar gelden gestart. Een goede functionele website, met alle informatie over BKS Schagen, bouwkostenadvies en nieuws maar het wordt wel tijd voor een nieuw 'jasje' die voldoet aan de huidige tijd. Veel beeld, minder tekst en duidelijke navigatie. 
BKS Schagen zoekt nieuwe medewerkers

BIM Begroter/ Calculator - Stageplaats

Kom werken bij BKS Schagen, een deskundig bouwkostenadviesbureau in Schagen. Een professioneel, gezellig en sportief team werkt dagelijkse in het kantoor in Schagen aan de diverse projecten op het gebied van bouwkostenadvies. BKS Schagen is makkelijk bereikbaar via weg en OV. 


Klik op de functie voor meer informatie of neem contact op met BKS Schagen
BKS Schagen verstuurt elke 2 maanden een nieuwsbrief naar relaties met als doel het informeren van activiteiten van BKS Schagen. BKS Schagen ziet deze nieuwsbrief als onderdeel van het onderhouden van contact met haar relaties, een belangrijke waarde van BKS Schagen.