Eemshaven.info raadt u aan om de nieuwsbrief in Internet Explorer te bekijken. Klik op deze link.

   Nieuwsbrief 03 - 2016

03 - 2016
 
 
Geachte lezer,

Bij Eemshaven.info lid EMS Maritime Offshore (EMO) ging onlangs de vlag in top. Het tekende een contract met Siemens Nederland voor de bouw en het beheer van een offshore servicecentrum in de Eemshaven.

Op het terrein van het bedrijf aan de Beatrixhaven wordt in zes maanden een opslaghal en een kantoorvleugel gebouwd. Voor Siemens wordt dit de uitvalbasis voor het onderhoud van het windpark Gemini, dat momenteel wordt aangelegd. Tijdens de Eemshaven.info netwerkbijeenkomst op 14 april in de Evenementenhal in Delfzijl meer informatie over de aanleg van dit grote park, de aanleg van een heliport en de bouw van het offshore servicecentrum in de Eemshaven.

In alweer de derde Eemshaven.info-nieuwsbrief van dit jaar informeren ruim dertig bedrijven u over de laatste ontwikkelingen binnen hun onderneming. Opnieuw een nieuwsbrief boordevol informatie die wij versturen naar 1500 zakelijke adressen. Veel leesplezier gewenst.

 

Bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam vormt op woensdag 15 en donderdag 16 juni 2016 het decor voor deze vakbeurs. We blijven trouw aan de Eemsdelta-regio maar verruilen Sportpark Uitwierde in Delfzijl voor een modern en goed bereikbaar bedrijvenpark Fivelpoort op een zichtlocatie aan de N33. Ruim 60 bedrijven hebben inmiddels standruimte geboekt voor de alweer 5e editie van de Eemsdelta Expo.

 

Netwerkbijeenkomsten 2016

14 april 2016

Zoals hiervoor gemeld: de eerstvolgende netwerkbijeenkomst is volgende week donderdag 14 april a.s. in de Evenementenhal in Delfzijl. Leden en genodigden hebben inmiddels informatie ontvangen.

    

Nieuwe leden

Afgelopen maand mochten wij als nieuwe leden verwelkomen:

 • Bout Overes Advocaten Groningen
 • Combinatie Van den Herik - Liebregts
 • HLB Nannen
 • Prima Personeel
 • Savepartner
 • Vezelraad B.V.

 

Informatie van onze leden

Van de volgende leden van Eemshaven.info treft u hieronder informatie aan. Uiteraard is alle informatie in deze nieuwsbrief interessant, maar mocht u niet voldoende tijd hebben om alles te kunnen lezen, dan kunt u op de voor u interessante link klikken om naar het desbetreffende artikel te gaan.

 

KH Engineering - INOVYN appoints KH Engineering as EPCM contractor

KPN - Push to talk

De Leeuwenborg - Lopen op het water

Lubbers - Offshore containers en baskets

Maintec - Biedt metaalbedrijven structureel toegang tot opleidingsgelden

Olympia Uitzendbureau - Een energieke lente

Peutz - Relatiemiddag: Ruimtelijke ordening, milieu en veiligheid 20-4-2016

Reinoud Bekkema Tekenstudio - Sessieschetsen

Polichlo Safety & More - Introductie HaVeP® 5safety Image

Salland Olie - Gevat

SevenSeas - Nu ook vestiging in Harlingen

Van der Valk Zuidbroek - Barbecue

Werk en Vakmanschap - Samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven

Werkplein Noord Groningen - Meet & Greet 21 april

Willem de Boer Food & Events - Exclusieve cateraar Eemsdelta Expo

Zeilcharter Willem Jacob - Delfsail arrangementen

Abiant - Willem de Vries

Abird - Meten is weten: Compressor Flowmeter

Alert -  Gasvrijverklaringen voor zeecontainers

Antea Group -  Geluidsbelasting vliegverkeer beter in kaart met sensortechnologie

Bredenoord - Feestelijke onthulling Offshore machines

Bultena - Koop verreiker tak Van der Flier

Eemsmond Office Facilities - BHV (herhalings-)training

Elektromotoren Emmen - Open dag 19 april

EMS Maritime Offshore - Siemens Offshore Base in Eemshaven

EQIN - Industrial Equipment Intelligence

f.a.x. Translations - Voor al uw vertalingen

Groningen Seaports - Grootste hefeiland afgemeerd in Eemshaven

Hotel Spoorzicht & Spa - Tot 15 mei 2016 korting op de SPA

Jan Snel - Nieuwsbrief 

KH Engineering

INOVYN appoints KH Engineering as EPCM contractor for large scale KOH production facility in Belgium

INOVYN has appointed KH Engineering as the key Engineering, Procurement, Construction & Management (EPCM) contractor for its ongoing investment in a large scale potassium hydroxide (KOH) production facility at its Antwerp/Lillo Site (Belgium).
Comments Jean-Michel Mesland, Operations Director for INOVYN: “The appointment of KH Engineering is a further step forward to deliver our project and we remain well on track to start KOH production at Antwerp/Lillo in late 2017.”
Comments Frans Jansen, CEO of KH Engineering: “We are extremely pleased to be awarded this contract by world class player INOVYN, which shows their confidence in our combined Antwerp-Schiedam task force. This strategic project will sustain the further development of our Antwerp business.”


INOVYN’s new KOH plant (155kT of KOH with 100kT of chlorine) will use the latest membrane technology and forms a key part of INOVYN’s Chlorine Strategy. Antwerp/Lillo Site was selected for the investment as it is well situated to serve European customers, with the nearby Port of Antwerp facilitating KOH movements by ship. The Site is a highly competitive location given it has major customers for the co-produced chlorine, which are linked directly to the Site by pipeline. It is also strategically positioned for imports of potassium chloride, a key raw material in KOH production.


Through this investment INOVYN is leading the way in providing continuity of supply to customers and it demonstrates the Company’s long term commitment to the KOH market.

 (naar boven)

 

 

KPN

 

KPN Push-To-Talk, de nieuwe manier van communiceren

Waarom nog een GSM + portofoon + semafoon + pieper bij u dragen als het ook met één device kan?

spraakverbinding maken met een groep of individu! Dit gaat via het ultra moderne KPN 3G-/ 4G- mobiele netwerk of via een Wifi-netwerk. Dus onbeperkt bereik en dat zowel binnen als buiten. Uw toestel kiest automatisch het sterkste netwerk!directMet KPN Push-To-Talk kunt u met uw eigen mobiele telefoon of met een speciale robuuste GSM met één druk op de knop

In direct contact staan met collega’s of leidinggevenden is voor veel medewerkers in een organisatie van wezenlijk belang, ongeacht taak, omgeving of missie. Denk hierbij aan de BHV-ploeg, logistieke medewerkers, lokaal- en nationaal transport. Het realtime kunnen uitwisselen van informatie draagt niet alleen bij aan de bedrijfsproductiviteit en efficiëntie, maar ook aan de “verbonden” veiligheid van werknemers.

KPN Push-To-Talk is een cloud service gekoppeld aan het zeer betrouwbare mobiele netwerk van KPN en een Wifi-netwerk. U kunt KPN Push-To-Talk gebruiken op uw iPhone of Android toestel met de KPN PTT-app. Wilt u echter een robuust toestel met een speciale Push-To-Talk knop dan kunt u kiezen tussen de Kyocera Torque en de RugGear. Ook explosieveilige (ATEX) devices zijn beschikbaar. Met de KPN Push-To-Talk dispatcher software beschikt u over een volwaardige meldkamerapplicatie (Windows PC) inclusief GPS posities. Met de web based management tool stelt u uw eigen groepen samen en kunt u personen toevoegen en verwijderen en dat real time on the air!

Geen investeringen meer in dure portofoonnetwerken met beperkt bereik of eenrichting oproep devices. Met een abonnement op KPN Push-To-Talk en u kunt overal direct communiceren met een collega of groep collega’s.

 

                                                                                

 

App op uw eigen mobiele telefoon           Kyocera Torque KC-S701                 RugGear RG500         

Voor meer informatie klikt op onderstaande link:

www.kpn.com/pushtotalk

Zelf KPN Push-To-Talk uitproberen? Neem dan contact op met:

 

Bert Meijerink
Senior Accountmanager
KPN Critical Communications
GSM: 06-10116816
Email: bert.meijerink@kpn.com

(naar boven)

 

 

De Leeuwenborg

Nieuw bij De Leeuwenborg: Lopen op het water

Partyboerderij, Indoor Speelparadijs, Lopen op het water, Midgetgolf, Terras, Camping en Chaletpark “De Leeuwenborg”

Dit voorjaar gaat “De Leeuwenborg” met nieuwe buitenactiviteiten beginnen. Het meest in het oog springende zullen de waterballen en waterrollers zijn. Hierin kunnen zowel kinderen als volwassenen op het water lopen!!! (zie foto op onze advertentie) Voor iedereen een bijzondere ervaring. Niet alleen leuk om te doen, maar ook leuk om naar te kijken.

Deze activiteit kun je boeken als kinderfeestje, familiefeest of bedrijfsuitje. Maar je kunt ook gewoon tijdens openingstijden (woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag en tijdens vakantiedagen) langs komen.

Na afloop kun op ons terras genieten van een drankje en/of versnapering. Waarna je eventueel kunt gaan midgetgolfen op onze 18 holes midgetgolfbaan. Mocht er een buitje vallen, de Paardenstal (een gezellige kroeg) is open.

Tevens hebben we enkele eenpersoons kayaks en een canadese kano. Deze zijn te huur voor een mooie tocht op het Termunterzijldiep en/of Hondhalstermeer.

Uiteraard kunt u voor al uw feesten bij ons terecht, we hebben mooie zalen, lekkere buffetten, ruime parkeermogelijkheden en prima vermaak.

Ook hebben we nog enkele chalets vrij voor uw medewerkers of als u tijdelijke woonruimte nodig heeft.

Voor meer informatie en prijzen kijk op www.deleeuwenborg.nl. We zijn de eerste week van mei elke dag open in verband met de meivakantie. (5 mei gesloten)

De Leeuwenborg, Pastorieweg 14, 9943 TG Nieuw Scheemda.

(naar boven)

 

 

Lubbers Services

Offshore containers en baskets

Lubbers is uw ideale partner voor de verhuur van offshore containers en baskets. Via een strategisch samenwerkingsverband met OEG Offshore Ltd, wereldleider op het gebied van de levering van offshore containers en baskets, treden wij op als tussenpersoon voor alle verhuurverzoeken op het Europese vasteland. Alle eenheden zijn eigendom van OEG en zijn DNV-getest en -gecertificeerd, wat zorgt voor veilige en betrouwbare opslag en transporten.

Met 3000 verhuurbare eenheden bieden we het grootste assortiment aan typen, afmetingen en capaciteiten. Er zijn vijftig op de markt geteste standaardontwerpen mogelijk voor snelle levering. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor langdurige verhuur of speciale eisen. OEG heeft duizenden servicecabines ontworpen en gebouwd voor elke mogelijke offshore activiteit volgens de individuele specificaties van de klant. Dit heeft tot een uitgebreide productreeks geleid, inclusief drukcabines, lokale apparatuurruimtes en cabines voor extreme omstandigheden.

We hebben een uitgebreide voorraad op meerdere Europese locaties, waardoor een goede beschikbaarheid voor elke bestemming gegarandeerd wordt.

Meer van onze services:

 • Wegtransport
 • Hijs- en hefdiensten
 • Rigmoves
 • Resources
 • Opslag

 

(naar boven)

 

 

Maintec

Maintec biedt metaalbedrijven structureel toegang tot opleidingsgelden

Maintec, specialist in het detacheren van (inter)nationaal technisch vakpersoneel en leerlingen in de techniek, is door de opleidings- en ontwikkelingsfondsen in de metaal geselecteerd als één van de detacheerders die haar opdrachtgevers toegang bieden tot de vergoedingen die de fondsen ter beschikking stellen voor opleiden van leerlingen in de metaal. Hiermee heeft het project 'Flexibel in de techniek' een vervolg gekregen in een regeling met een structureel karakter.

De beide opleidings- en ontwikkelingsfondsen in de metaal, A&O Metalektro en OOM, hebben hun regelingen voor het toekennen van een vergoeding voor leerlingen afkomstig van flexbedrijven voor de komende tijd verlengd. Doel hiervan is om de instroom van personeel in de sector te bevorderen.

Bewezen succes

Directeur Wout Oosterhof van Maintec Nederland roemt de aanpak van de O&O fondsen: "A&O Metalektro en OOM zien al jaren dat de instroom van gekwalificeerd personeel in de techniek een groot probleem is. Zij hebben het in samenwerking met Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche (STOOF) aangedurfd om uitzendbedrijven een rol te geven in deze instroom. Met succes, zo is gebleken. Het tijdelijke project 'Flexibel in de techniek' heeft een instroom van bijna 300 nieuwe vaklieden opgeleverd. Het is mooi om te zien dat dit bewezen succes nu heeft geleid tot een meer structurele rol voor de flexbranche."

De toegang tot de subsidiegelden uit de O&O fondsen is gebonden aan strenge voorwaarden. Maintec voldoet aan alle criteria zoals deze zijn afgesproken tussen Stoof, OOM en A&O.

(naar boven)

 

 

Olympia Uitzendbureau

Een energieke lente

Het voorjaar brengt altijd nieuwe energie met zich mee. Dit jaargetijde zorgt er bijna automatisch voor dat iedereen weer met frisse zin de werkdag tegemoet gaat. En dat is maar goed ook, want er wordt steeds meer van werknemers gevraagd. Meer dan ooit moeten werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn, kunnen omgaan met veranderingen, langer doorwerken en daarbij wordt ook meer verantwoordelijkheid over de eigen loopbaan verwacht.

De markt van vandaag vraagt bovendien steeds meer flexibiliteit. Zowel van organisaties als van mensen. Geen wonder dan ook dat vitaliteit van medewerkers steeds belangrijker wordt. Die moeten immers wel overeind blijven. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is beter voor hen en beter voor uw organisatie. Dus wie vandaag de dag geen vitale medewerkers in huis heeft, heeft het lastig.

Hoe vitaler - ofwel hoe energieker, flexibeler en gemotiveerder - een medewerker zich voelt, hoe langer hij kan doorwerken en hoe productiever hij is. Dat geldt voor alle medewerkers dus ook voor flexwerkers en uitzendkrachten.

Het blijft een uitdaging om die vitaliteit te vergroten. Er wordt veel gezegd en geschreven over vitaliteit van medewerkers. Maar wat werkt nu wel en wat nou niet? Waar doe je als werkgever nu eigenlijk goed aan als het gaat om het vergroten van de vitaliteit van medewerkers?

De Ondernemers van Olympia begrijpen door eigen ervaring wat u écht bezighoudt. We herkennen dus ook deze dilemma’s waar u voor staat en we bieden u praktische en flexibele HR-oplossingen en advies waar u direct mee verder kan. Meedenken en vooruitdenken, daar staan wij voor. Daarom gaan wij graag met u in gesprek en laten we zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie laat dan uw gegevens hier achter. Het team van de vestiging bij u in de buurt neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

(naar boven)

 

 

Peutz

Relatiemiddag: Ruimtelijke ordening, milieu en veiligheid 20-4-2016

Peutz organiseert op 20 april 2016 weer een relatiemiddag, waarbij wij u graag bijpraten over de veranderingen op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en veiligheid. Dit jaar is het spectaculaire nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg het decor voor de bijeenkomst.
De economische crisis heeft grote gevolgen gehad voor bouwend en ondernemend Nederland. Door de toegenomen vraag ontstaan er weer nieuwe uitdagingen in hergebruik, renovatie en duurzaamheid. Ook productiebedrijven bereiden zich voor op een nieuwe periode van groei. Bedrijfstijden worden verlengd, productielijnen uitgebreid en bedrijfsterreinen worden verder ontwikkeld.


Ondertussen worden door de overheid de omgevingsregels weer veranderd. Passen de nieuwe kaders voor ruimtelijke ordening en milieu wel bij de hernieuwde ambities van ondernemend en bouwend Nederland? Wij praten u graag bij op onze relatiebijeenkomst.
U krijgt een praktisch overzicht van de juridische en technische wijzigingen op het gebied van RO, milieu en veiligheid en een kijkje in de nabije toekomst van de nieuwe Omgevingswet.


Aanmelden
U bent van harte welkom op onze bijeenkomst op woensdag 20 april 2016 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich inschrijven op www.nieuwekaders.nl   (let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt)

 (naar boven)

 

 

Reinoud Bekkema Tekenstudio

Sessieschetsen

IIlustrator, karikatuurtekenaar en striptekenaar  ​zijn redelijk gangbare beroepen. Sessieschetser is ​minder bekend.
 

​Tijdens een sessie, dus een vergadering, congres, symposium of andere meeting, teken ik als een tolk de beelden die opborrelen tijdens de bijeenkomst. De deelnemers zien een samenvatting van wat er is besproken en va​n de ideeën die op tafel komen. Ze scheppen duidelijkheid en brengen de meeting tot leven. Met wat humor geven ze de nodige luchtigheid aan het geheel en zetten het onderwerp in perspectief.Na afloop werk ik in de studio een deel van de ruwe schetsen uit. Ik teken details en breng kleur aan, net als bij een illustratie. Deze tekeningen kan de organisatie in een verslag, op de website of intranet plaatsen of aan de muur hangen.

​Heel anders is een vogelvluchtillustratie. Ik teken dan het bedrijf, een afdeling of een project in zijn of haar omgeving alsof je als een vogel erboven zweeft. Dat is niet alleen erg informatief en duidelijk, maar de illustratie geeft ook een gevoel van het bedrijf weer. Het bedrijf, de afdeling of het project komt in de tekening tot leven. Dat is een belangrijk argument als bedrijven ervoor kiezen om mij dit te laten tekenen.

 


Wil je meer weten van mijn werkwijze of voorbeelden van mijn werk zien? Bel of mail me dan of breng een bezoek aan mijn website.

Reinoud Bekkema

​0597 - 522 431

06 - 2545 2007

www.reinoudbekkema.nl

 (naar boven)

 

 

Polichlo Safety & More

Introductie HaVeP® 5safety Image

Nu bij ons te bestellen de nieuwe collectie van Havep “HaVeP® 5safety Image”

Introductie HaVeP® 5safety Image

5 Normen, slim en sportief

Deze nieuwe range van protective wear geeft je uitzonderlijk comfort bij het bewegen en de sterke, genormeerde uitvoering beschermt tegen risico's tijdens het werk. De collectie bestaat uit een broek, jack, overall en amerikaanse overall.  De broek en het jack zijn beschikbaar in een variant die voldoet aan vlamboog klasse 2.

Waarom HaVeP® 5safety Image?

 • Bescherming tegen vijf veiligheidsrisico’s
 • Bewegen wordt makkelijker door uniek ontwerp
 • Door de klep steken je spullen niet boven de zak uit
 • Kleding past zich aan je lichaamshouding aan
 • Verleng je broekspijp eenvoudig met de lengtezoom
 
 

Salland Olie

De nieuwste 'Gevat' is onlangs verschenen. Klikt u hier om 'm te openen.

(naar boven)

 

 

 

Seven Seas

Seven Seas Ship Supply & Offshore Service nu ook in Harlingen
 
Seven Seas, actief in meer dan 600 havens wereldwijd, heeft nu ook een kantoor en opslag in de belangrijkste Friese haven. We delen het pand met diverse andere scheepvaart gerelateerde bedrijven en ontvangen u graag op afspraak op deze mooie lokatie in het havengebied van Harlingen.
 
Als bedrijf zijn we naast standaard scheepsleveringen ook zeer actief in de wereld van de offshore, waarbij hijsen en heffen, ladingzekering, rescue & safety, bolders, fenders en boeien (ship equipment) certificatie, inspectie en dienstverlening zeer belangrijke specialistische productgroepen zijn.
 
Meer weten, bel ons dan met Ron Mulder op 06-25396916 of Hildert Terwisscha 06-53320917.
 
U vindt Seven Seas Harlingen op het adres: Nieuwe Vissershaven 7-1,
8861 NX Harlingen.

(naar boven)

 

 

Van der Valk Zuidbroek A7

(naar boven)

 

 

Werk en Vakmanschap

Samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven

Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. Voor deze bedrijven maken wij ons sterk voor het behoud en de versterking van technisch vakmanschap. Wij bieden zowel aankomende als ervaren technici een uitstekende werkomgeving om te kunnen doorgroeien.

Werk en Vakmanschap werkt landelijk en regionaal samen met gemeenten, UWV, kennisinstituten, scholingsfondsen en onderwijs om deze doelen te bewerkstelligen. Wij zetten onze coöperatieve kracht in om vak volwassen technici en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Daarnaast  investeert Werk en Vakmanschap veel in de opleiding van aanstormende technische talenten.

Via een landelijk netwerk van vestigingen, met ook een vestiging in Groningen, verzorgt een team van deskundige medewerkers de dienstverlening voor werknemers en lid bedrijven.  De consultants behartigen de belangen van de lid bedrijven en de technische vakmensen. Zij weten wat hen beweegt. Vanuit deze betrokkenheid inventariseren ze de personele vraagstukken en behoeftes van leden en de kansen op de arbeidsmarkt voor technische werknemers. De consultants zorgen voor de werving en selectie, detachering, scholing en begeleiding van vakbekwaam technisch personeel.

Patrick Lansbergen is consultant bij Werk en Vakmanschap in Groningen. Hij komt graag bij u langs om u te informeren over de dienstverlening van Werk en Vakmanschap. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met  Patrick Lansbergen  via p.lansbergen@werkenvakmanschap.nl of T: 050-5290433

(naar boven)

 

 

Werkplein Noord Groningen

Meet&Greet: kennismaken met het mobiliteitscentrum ‘Groningen op voorsprong’ in Noord-Groningen


Over ‘Groningen op voorsprong’
Provincie Groningen kent een aantal specifieke uitdagingen op de arbeidsmarkt. Overheden, werkgevers- en werknemersorganisaties hebben de handen ineen geslagen om dit te veranderen. Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is hiervoor € 17,7 miljoen beschikbaar gesteld.


Meet&Greet
Het mobiliteitscentrum ‘Groningen op voorsprong’ organiseert samen met werkplein Winsum en werkplein Eemsdelta op donderdag 21 april 2016 een ‘Meet&Greet’ in de borg Ewsum in Middelstum.
Tijdens deze Meet&Greet praten we u graag bij over duurzame inzetbaarheid en mobiliteit en kunt u uitgebreid kennismaken met de producten, aanbieders en subsidiemogelijkheden van het mobiliteitscentrum.


Programma
Het programma voor donderdagmiddag ziet er als volgt uit:
Vanaf 14.30 uur: Inloop en ontvangst
15.00 uur – 15.45 uur: Inhoudelijk programma
(opening bestuurder/presentatie Groningen op voorsprong/praktijkcase en pitches van de aanbieders)
15.45 uur – 17.30 uur: Mogelijkheid om in gesprek te gaan met aanbieders mobiliteitscentrum
Vanaf 17.30 uur: Afsluitende borrel


Waar & Wanneer?
Datum: donderdag 21 april
Locatie: Borg Ewsum in Middelstum Adres: Oosterburen 1, 9991 NB


Aanmelden
We weten graag op hoeveel belangstelling we kunnen rekenen. Als u van plan bent te komen dan kunt u zich hier aanmelden.

(naar boven)

 

 

Willem de Boer Food & Events

Eemsdelta Expo

Over 10 weken worden de deuren weer geopend voor de 5e editie van Eemsdelta Expo. Willem de Boer Food & Events is voor de derde keer de exclusieve cateraar voor deze vakbeurs.
Binnenkort ontvangt u van ons informatie waarmee u tijdens de beurs door ons op culinair en facilitair vlak ondersteunt kunt worden.
 
Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld een etagère met lekkernijen voor bij de koffie of koude hapjes om op uw stand aan uw gasten te serveren, dan bespreken we deze mogelijkheden graag voor de beurs.
 
Uiteraard zijn we ook graag uw ondersteunende partner bij een event op uw eigen locatie. Tijdens de eerste netwerkbijeenkomst kunnen we elkaar treffen om hierover door te praten. Graag tot dan!
 
Hartelijke groet,
 
Gerjan Kramer
Accountmanager
06-54 7979 84
gerjan@willemdeboer.nl

(naar boven)

 

 

Zeilcharter Willem Jacob

Delfstail-arrangementen

Van 29 juni tot en met 3 juli 2016 wordt in de Eemshaven en Delfzijl weer Delfsail georganiseerd! Tijdens dit fantastische zeilspektakel komen er veel tallships vanuit overal uit de wereld naar Delfsail. Wij bieden de mogelijkheid om van dit spektakel te genieten vanaf het dek van de Willem Jacob, exclusief voor uw gezelschap.

Voor meer informatie: klikt u hier. 

(naar boven)

 

 

Abiant

Willem de Vries namens Abiant Spijk actief binnen Eemshaven.info

Sinds 1 januari is Abiant Spijk lid van Eemshaven.info. Namens deze uitzendvestiging zal buitendienstmedewerker en arbeidspecialist Willem de Vries de activiteiten en netwerkbijeenkomsten bijwonen. Willem is tevens het vaste aanspreekpunt voor Abiant Spijk voor collega deelnemers, genodigden en geïnteresseerden.

Willem is alles behalve een onbekende in de regio. Na zes jaar als bedrijfsverzorger voor diverse ondernemingen in de provincie Groningen te hebben gewerkt, begon hij zestien jaar gelden als buitendienstmedewerker voor Abiant (destijds nog AB Groningen). Sindsdien behartigt hij voor Abiant de belangen van de regionale (groot) MKB bedrijven in de branches productie, industrie, bouw, techniek, afvalverwerking, transport en logistiek en in de groenvoorziening.

Delen

De Vries is blij met het lidmaatschap van Eemshaven.info. “De visie van Eemshaven.info spreekt ons aan. Ook bij Abiant beginnen we een samenwerking altijd met een uitgebreide en oprechte kennismaking. Met onze uitzendkrachten, maar ook met potentiele opdrachtgevers. Ik kom bij Eemshaven.info niet primair om iets halen. Abiant en ik hebben collega deelnemers wel veel te bieden. Wij willen onze kennis en vele contacten namelijk graag delen en het zou mooi zijn als er van daaruit nieuwe contacten ontstaan.”

Willem weet dus hoe de hazen in het Groningse land lopen. “Maar ik kan niet overal tegelijk zijn. Door me open en actief onder de Eemshaven.info-leden te mengen, hoop ik beter en eerder op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen en toekomstplannen.”

Persoonlijk

De komende periode zal Willem collega-leden persoonlijk benaderen. “Ik begrijp dat ondernemers niet sponstaan op mij afstappen, daarom zal ik mezelf binnenkort eens voorstellen. En mochten er ondernemers, HR-managers of inkopers meelezen en heb je vragen over contractvormen, correcte verloning, opleiding of WWZ-vraagstukken? Ik kom mijzelf graag eens voorstellen om geheel vrijblijvend jouw vragen te beantwoorden.” Willem de Vries is te bereiken via Abiant Spijk 0596- 592222 of wdevries@abiant.nl

(naar boven)

 

 

Abird

Meten is weten: Compressor Flowmeter

Indien klanten bij ons een compressor willen huren, is niet altijd bekend hoeveel perslucht er precies nodig is en hoe groot de gehuurde compressor dient te zijn. Met de compressor flowmeter kunnen we eenvoudig en precies meten welke luchttoevoer een installatie nodig heeft.

Indien er twijfel bestaat over de benodigde luchttoevoer en er voor een langere tijd een compressor wordt gehuurd, kan het handig zijn om u ervan te verzekeren dat u niet een te grote of te kleine compressor huurt. De flowmeter kan metingen verrichten bij een luchtstroom van 5 tot en met 23 m3/min.

 

Ook voor het testen en kalibreren van onze eigen machines is de flowmeter een uitkomst. De daadwerkelijk prestaties van de compressoren kan met de flowmeter zeer nauwkeurig worden vastgesteld. Door deze regelmatige kalibratie van onze compressoren bent u van kwaliteit verzekerd. 

      

 

 

Breed en compleet assortiment persluchtvoorziening 

Bij Abird biedt compressoren van 3 m3/min tot en met 45 m3/min. Het assortiment omvat onder andere elektrische, dieselgedreven, 100% olievrije compressoren en alle toebehoren. Bekijk ons volledige assortiment compressoren op onze website 

 (naar boven)

 

 

Alert

Alert verzorgt gasvrijverklaringen voor zeecontainers

Risico’s van gegaste zeecontainers

Tegenwoordig worden er tijdens transport in zeecontainers op grote schaal gassen gebruikt ter bestrijding van ongedierte en ter verhoging van de houdbaarheid van producten. Ook ontstaan er vaak nog gassen tijdens de reis, door het uitdampen van de producten. Het is zelfs mogelijk dat een combinatie hiervan een uiterst gevaarlijke concentratie oplevert. Aan deze gassen mag niemand blootgesteld worden.

Onze gasmeetdeskundige doet bij u op locatie één of meerdere gasmetingen en beslist dan of de gascontainer veilig gelost kan worden. Is dit het geval, dan wordt de container gasvrij verklaard. U ontvangt direct een officieel certificaat en u kunt verder gaan met uw werkzaamheden.

Worden er schadelijke gassen aangetroffen in concentraties die veilig lossen in de weg staan, dan moeten er maatregelen worden getroffen en de container dus ontgast worden. Alert heeft de kennis in huis om de juiste en meest praktische methode van ontgassen te kiezen. Uw belang staat daarbij steeds voorop. Om de snelheid erin te houden kunnen we ook geforceerd en eventueel verwarmd ontgassen.

Naast het meten van de atmosfeer in de container kunnen wij ook uw personeel van persoonsgebonden meetapparatuur voorzien en kunnen daarmee de feitelijke blootstelling van uw medewerkers vaststellen en op basis daarvan een continu verbeterproces implementeren.

Voor vragen over het verrichten van gasmetingen en het gasvrij verklaren van zeecontainers kunt u contact opnemen met het bekende nummer van Alert – focus op veiligheid, tel 0596 – 61 77 61.

(naar boven)

 

 

Antea Group

Geluidsbelasting vliegverkeer beter in kaart met sensortechnologie: nieuw meetsysteem onderzoekt geluidsbelasting luchtmachtbasis Leeuwarden

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group heeft met technologiebedrijf INCAS3 een vernieuwend meetsysteem ontwikkeld om de geluidsbelasting van vliegtuigen in kaart te brengen én om op basis van data uitspraken te doen over geluidshinder. Het systeem is in 2015 voor het eerst toegepast tijdens de Frisian Flag-oefeningen bij de luchtmachtbasis Leeuwarden.

Luchtvaart en geluidsbelasting: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar wat is de werkelijke geluidsbelasting van vliegverkeer op een omgeving? En hoe kun je op basis van data geluidsoverlast voorkomen? INCAS3 en Antea Group ontwikkelden hiervoor een monitoringsstation voorzien van specifieke sensortechnologie, geluidsopname- en videoapparatuur. Het monitoringsstation brengt naast soort en type vliegbewegingen en bijbehorende geluidsbelasting ook parameters zoals windrichting, atmosfeer en achtergrondgeluid in kaart. 

Innovatie
Natuurlijk zijn er al systemen actief die geluid meten rondom de grotere vliegvelden in Nederland. Dit meetsysteem gaat echter verder. Het koppelt bijvoorbeeld geluid aantoonbaar aan opstijgende vliegtuigen. Ontwikkelaar Dr. Dirkjan Krijnders (INCAS3): ‘Bij bestaande systemen kunnen de geluidspieken die je meet net zo goed afkomstig zijn van een grasmaaier of passerend verkeer. Ons systeem is in staat om vliegtuigen en hun specifieke geluidsbelasting eruit te filteren.’ 

De toekomst: vliegen op basis van data?
Vliegvelden en overheden die over geluidsruimte gaan, beschikken hiermee over een tool om geluidsbelasting in beeld te brengen. En om richting de omgeving aantoonbaar te maken wat de werkelijke geluidseffecten van vliegbewegingen zijn. Eize Drenth (Antea Group): ‘We kunnen nu analyseren hoe, wanneer en waardoor geluidsoverlast ontstaat. Door geluidsmetingen kan een relatie met hindermeldingen worden gelegd. Op basis hiervan kan ook veel beter de relatie worden gelegd tussen geluidsproductie, vliegbewegingen en omgevingsfactoren. Het nieuwe meetsysteem geeft een vliegveld de mogelijkheid om de geluidsruimte optimaal te gebruiken of heel gericht maatregelen te nemen om hinder te beperken. Dit komt het vliegveld, maar ook de omgeving ten goede.

Proeftuin Jelsum
Metingen met dit systeem vonden plaats in Jelsum, een dorp nabij Luchtmachtbasis Leeuwarden. Op initiatief van Waling Dijkstra werd een monitoringsstation geplaatst. Dijkstra: ‘Geluidsbelasting door vliegverkeer, met bijvoorbeeld F-16 straaljagers, wordt altijd gerelateerd aan geluidsmodellen. Maar wat is de wérkelijke belasting op onze omgeving, is er een win-win situatie voor de omgeving en het vliegveld, juist doordat de beschikbare geluidsruimte van een vliegveld met de nieuwe meettechniek nog beter kan worden benut? Er wordt altijd gezegd dat de geluidsruimte moeilijk te meten is. Ik wilde aantonen dat je met de huidige techniek geluidsbelasting wel degelijk objectief en autonoom in kaart kunt brengen.’

Komst JSF
In het voorjaar worden de monitoringsgegevens van Jelsum gepubliceerd in een landelijk vakblad. Antea Group ontwikkelde daarnaast een ICT-platform (Antea Group Analyse Platform) dat het visualiseren en interpreteren van bijvoorbeeld geluidsdata eenvoudig en toegankelijk voor de belanghebbenden maakt. Over een half jaar vindt opnieuw een meting plaats. Drenth: ‘Dan gaat er in Leeuwarden gevlogen worden met de JSF. Op basis van de opgedane kennis, kunnen we dan ook van de JSF een vergelijkbare ‘unieke geluidsprint’ bepalen.

(naar boven)

 

 

Bredenoord

Feestelijke onthulling Offshore machines

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwste Offshore aggregaten. Deze 500/600 kVA machines, met 24/7 service, zijn per direct te huur om ingezet te worden op offshore (support) vessels, offshore wind energie, offshore platforms en andere applicaties. Wilt u meer informatie over deze machines dan kunt u direct contact opnemen met Rogier Houtman via  telefoonnummer + 31 6 11 24 81 97 of klik hier voor meer informatie.

  

(naar boven)

 

 

Bultena

Van der Flier verkoopt verreiker tak aan Bultena Verreiker Verhuur.

Soms is stoppen moeilijker dan beginnen. Dappere stap van Kor en Mark vd Flier. Wij danken beide broers dat wij het vertrouwen hebben gekregen om wat zei beide met hun personeel opgebouwd hebben voort te zetten.

'Van der Flier wil op deze manier nog meer focus leggen op specialistisch grondverzet waaronder het steeds bekender wordende grondzuigen. Door de verkoop kan Van der Flier zich volledig richten op deze werkzaamheden. Wij wensen Erik Jansen en zijn medewerkers van Bultena Verreiker Verhuur heel veel succes met deze mooie uitbreiding!'

Meer op de Facebook-pagina van Bultena

(naar boven)

 

 

Eemsdelta College

Kick Off

Na een voorbereidende themadag op 4 januari, met onder andere een ontbijt voor alle leerlingen van het praktijkonderwijs geserveerd door de docenten, heeft het team pro middels een fantastische Kick Off het startschot gegeven voor het ‘Waarden’ programma.
Om de leerlingen te laten zien dat het ‘menens’ is en dat óók de docenten van het Praktijkonderwijs gaan voor hun school kwamen de docenten op maandag 18 januari met een spetterende rap op voor een kantine gevuld met pro-leerlingen. In het bijzijn van onder andere Hans, Klaas en Geert brachten de docenten met veel enthousiasme een rap op de beat van ‘drank en drugs’ ten gehore: “wij zijn PrO, en das ZO!!”
“kan je minder strak leren, ’t is geen probleem
dan ga je hier heen, je bent niet alleen
want wij zijn PRO , da’s zo, zijn PRO en da’s zo”
Toen de gemoederen weer wat tot bedaren waren gekomen nam Hanneke Kappen, die deze dag presentatrice was, de microfoon ter hand en interviewde eerst Hans van der Molen en Boele Staal om vervolgens de leerlingen van de leerlingenpanel het podium op te vragen om ook aan de leerlingen enkele vragen te stellen.

Vervolgens gingen de leerlingen in twee groepen uiteen. Waar op de themadag op 4 januari ‘relatie’ het overkoepelende thema was, werd op deze dag in de sporthal gewerkt met het thema ‘vertrouwen’ en gingen de leerlingen in de tweede workshop aan de slag met mozaïek ontwerpen. Daarmee worden twee picknicktafels ontworpen die op het plein achter de school komen te staan. Onderliggend thema is hier ‘eigenaarschap’, zelf iets maken in jouw school.

De dag werd afgesloten met een ouderwets ‘Ren je Rot’ met Hanneke Kappen in de rol van Martin Brozius. Waarna er als toefje slagroom op de taart nog een dynamische workshop met Marlon Connor was.

Dit, en meer, leest u in de nieuwsbrief van het Eemsdetacollege.

(naar boven)

 

 

Eemsmond Office Facilities

BHV (herhalings-)training

Op 23 april, 7 mei en 21 mei is het mogelijk om een BHV (herhalings-) training in Farmsum te volgen en daarbij uw BHV certificaat te behalen.

De BHV cursus duurt één dag. Tijdens deze dag leren de cursisten alle onderdelen die een BHV'er moet weten. Cursisten krijgen theorie en praktijk over reanimatie, AED, brand en ontruiming.
 
De kosten bedragen €199,00 en is inclusief lunch, pasje, BHV certificaat en een handige naslagwerk.
 
Wilt u één van uw medewerkers aanmelden voor deze training, dan kunt u ze per e-mail aanmelden via: info@eemsmondworkjob.nl  of telefonisch via +31 (0) 50 - 792 0011. Bij interesse verzoeken wij u tijdig te reageren om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

(naar boven)

 

 

Elektromotoren Emmen

Open dag

Op 19 April organiseert “ Elektromotoren Emmen”  een open dag op het Techniekplein in Emmen. Dit doen we samen met “ Elektrotechniek-Emmen”, ”Dynamic Energy Services”  en JD-techniek.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen relaties uitgenodigd, zodat we onze netwerken nog verder kunnen uitbreiden.

Het belooft een erg leuke middag te worden waar we naast verbindingen leggen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje, ook weer van elkaar kunnen leren.

“ De kracht van verbinding” is het onderwerp voor deze middag. ook het presentje zal in het teken staan van “De kracht van verbinding”

Elektromotoren Emmen is erg gesteld op haar klanten, die vanuit de werkplaats in de regio Delfzijl/ Eemshaven bediend worden. Om u een nog breder en beter beeld te geven willen wij u graag uitnodigen voor onze open dag in Emmen.

Elektromotoren Emmen organiseert samen met JD-techniek, voor haar klanten die niet zelf in staat zijn om te reizen, vanaf  Delfzijl-via Veendam- naar Emmen een busreis. Indien u wenst mee te gaan willen wij u vragen zich vóór 10 April op te geven via delfzijl@jdtechniek.nl.

U bent van harte welkom! Wij zien u graag op 19 April vanaf 13:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Rob Doornbos en Hendrikus Velzing

www.techniekplein.nl          

www.elektromotorenemmen.nl        

Bezoekadres open dag:

Willem Schoutenstraat 11     

7825 VV Emmen       

(naar boven)

 

 

EMS Maritime Offshore

Siemens Offshore Base in Eemshaven

Siemens Nederland N.V. signs contract with EMS Maritime Offshore GmbH (EMO) for construction and operation of an offshore base port in Eemshaven, NL

With the beginning of the spring campaigns in the offshore wind sector, Siemens announces to build an offshore servicehub in Eemshaven. Cause has been the signing of a long-term agreement with EMO, respectively the Dutch subsidiary Ems Maritime Offshore Nederland B.V., details being subject to non-disclosure, and thus providing the official start to expand the EMO Terminal for future operation and maintenance works (O&M). Until this autumn a warehouse of 600 m² will be erected in the area of Beatrixhaven. It is followed by an office building with 500 m² of usable area on two floors. Changing rooms, showers, comfortable common rooms with kitchens, meeting rooms and offices will be perfectly geared to the requirements of Siemens.  Moreover, the building will meet the latest energy standards and the high quality and safety requirements of the client.

Siemens will supply and install 150 wind turbine generators for the Dutch wind farm GEMINI. Already last year they also have been awarded with the O&M services for the next 15 years. In order to execute these works reliably, Siemens has been looking for a suitable site and made a find with EMO in Eemshaven. “We wanted a long-term solution which meets our values of Green Logistics and which lies in close proximity to the wind farm. In addition, with EMO we have found a partner that attended individually to our wishes and has created an exemplary logistics concept”, states Mikael Majgaard Project Manager of Siemens.

EMO is part of the company group of AG EMS, which has already settled as the first company in 1972 in the Eemshaven. "Meanwhile, we have taken with our Borkumlijn the third terminal location for the shipping line service to and from Borkum and provide a terminal size over 10 hectares. In addition to a terminal building and check-in hall, we have approximately 50,000 m² paved parking area, "explains Dr. Bernhard Brons, CEO of AG EMS  and Managing Director of EMO. Rolf Bouwman, branch manager of AG "EMS" Nederland B.V., adds: "In addition, our terminal receives within two years a direct rail connection to and from Groningen."

The terminal of EMO Nederland B.V. includes direct access to the water and offers plenty of room for various design possibilities. For the realization of the project the first 3,500 m² of a total area of 33,000 m² have been paved. The warehouse and the office building are both partially leased to Siemens. Thus further clients may be attended at any time. “Eemshaven has already shown that it is perfectly suited for the installation of wind farms. Now we get the opportunity to expand the good reputation to the O&M phase. If the demand increases any further, we will be ready to create additional warehouse options”, declares Knut Gerdes, Managing Director of EMO. “We are absolutely ready to offer any client the best solution”.

(naar boven)

 

 

EQIN

Kwaliteit
EQIN staat voor Industrial Equipment Intelligence. Dit vertaalt zich in de producten die EQIN aanbiedt, inzet en onderhoudt.
EQIN heeft zijn assortiment en aanvullende diensten volledig afgestemd op uw vraag . Wij zijn altijd op zoek naar producten waarmee u veiliger, sneller makkelijker of energiezuiniger kunt werken.

Door continue in gesprek te zijn met u kunnen wij anticiperen op de vraag die nog komt. Zo kunnen wij als partner elk project samen met u tot een succes vol einde brengen.

EQIN doet er alles aan om de productiviteit van uw mensen en materieel te optimaliseren
en Total Cost of Ownership te reduceren. Veiligheid is hierbij van het grootste belang.

Veiligheid
In heel Europa zetten we onze specialisten en de juiste materialen in om veilig werken mogelijk te maken. We hebben een zeer uitgebreide expertise, opgedaan bij uiteenlopende projecten in bouw en installatietechniek, stops en turn-arounds. Voor iedere situatie bieden we een oplossing, vanzelfsprekend geheel volgens de uiterst strenge ATEX-richtlijnen

Wij zijn uw leverancier als het gaat om explosieveilig werken.

Dit doen wij door:
• Veiligheid als hoogste prioriteit.
• Hoogwaardig en up-to-date EX-materieel.
• Innovatieve oplossingen.
• Projectplan op maat.
• Complete aanpak: voorbereiding, uitvoering en keuring van projecten.
• Slimme verhuurconcepten.
• Eigen reparatie, onderhoud en keuring.
• Samenwerking met gerenommeerde leveranciers als Cooper/CEAG in Duitsland en Centaurea in Finland.

EQIN is gecertificeerd voor de uitvoering van reparaties en onderhoud

Service

Apparatuur kan alleen uitstekend blijven functioneren door goed onderhoud. Als zich onverwacht een storing voordoet, moet deze heel snel verholpen worden. Want u moet dóór. Verloren tijd betekent inkomstenderving.
De EQIN specialisten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van service. De werkplaatsen van EQIN zijn ingericht voor reparaties aan álle merken lasapparaten, lastoortsen, aggregaten, compressoren en lichtmasten.
 
Zowel op één van onze vestigingen of op locatie kunt u bij onze service afdeling terecht voor:

 • Advies
 • Reparaties
 • Onderhoud
 • Keuringen
 • Kalibratie

EQIN service en onderhoud betekent:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Landelijk dekking door ons uitgebreide service apparaat
 • Ruime voorraad slijt- en vervangingsonderdelen
 • Reparatie en onderhoud van alle merken:
  • lasapparatuur
  • lastoortsen
  • aggregaten
  • compressoren
  • lichtmasten

www.eqin.eu

(naar boven)

 

 

f.a.x. Translations

Voor al uw vertalingen

Voor al uw vertalingen, in en uit vrijwel alle talen. Indien gewenst inclusief DTP. Van zakelijke brief tot jaarverslag, van website tot contract, van handleiding tot uittreksel KvK. Ook voor beëdigde vertalingen. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is al sinds 1988 hiervoor uw betrouwbare adres. NEN gecertificeerd. Snel en goed door de combinatie van jarenlange ervaring met de techniek van nu. Altijd gratis offerte. Bel of mail ons.  050-3039730 | all@fax-translations.com | www.fax-translations.com  

(naar boven)

 

 

Groningen Seaports

Grootste hefeiland afgemeerd in Eemshaven

Dinsdag 29 maart jl. is het hefeiland Seajacks Scylla de Eemshaven binnengelopen. Het installatieschip ligt afgemeerd bij Orange Blue Terminals in de Julianahaven, waar het schip wordt uitgerust voor het Veja Mate offshore windproject en waar de eerste palen worden geladen voor dit windpark. Met een hijsvermogen van 1500 ton is de Scylla het grootste hefeiland in zijn klasse. Het schip wordt door Offshore WindForce, een combinatie tussen VolkerWessels en Boskalis, ingezet voor het heien van palen met een lengte tot 85 meter en een gewicht van 1300 ton. Deze zogenaamde monopiles vormen de fundatie van de windturbines voor het Duitse windpark Veja Mate, dat circa 100 kilometer ten noorden van Borkum ligt. De Eemshaven zal de komende maanden de thuishaven vormen van dit project.

  

 

(naar boven)

 

 

Hotel Spoorzicht & SPA

Tot en met 15 mei 2016 korting voor de luxe SPA

Heerlijk! De lente is begonnen! Wilt u ook even lekker ontspannen?
Dat kan in onze verrassend luxe SPA. Geniet van de vele faciliteiten, onze tuin en van de heerlijke gerechten in ons SPA-restaurant of op ons zonnige terras.
 
Speciale aanbieding voor u!
Op vertoon van deze nieuwsbrief (digitaal of geprint) ontvangt u t/m 15 mei 2016 korting op de dag- of avondentree.

 Meer informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie op onze www.hotelspoorzichtspa.nl.  Reserveren is gewenst en kan via 0596 – 57 15 92 of  info@hotelspoorzichtspa.nl.

Ook voor uw zakelijke evenementen

Combineer zaken met plezier! Ook voor uw zakelijke evenementen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee! Kom gerust eens langs voor een kop koffie, een vrijblijvend gesprek en proef de sfeer van Hotel Spoorzicht & SPA.

Volgt u ons al op Facebook?

Wist u dat ons hotel en SPA ook een Facebookpagina hebben? Like ons op Facebook en profiteer van onze exclusieve Facebookacties. Hotel Spoorzicht & SPA en SPA & Beauty Loppersum.

(naar boven)

 

 

Jan Snel

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief is verschenen met daarin informatie over:

 • 461 nieuwe studentenwoningen in Vaals
 • Centrum Nucleaire Geneeskunde in Goes
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Klik hier om 'm te openen.

 

(naar boven)

 

 

Volgende nieuwsbrief
Eemshaven.info biedt de leden de mogelijkheid nieuws en wetenswaardigheden over hun onderneming te publiceren in onze maandelijks verschijnende nieuwsbrief.
 
Zijn er nieuwe ontwikkelingen of activiteiten binnen uw onderneming, nieuwe producten of diensten ontwikkelt of is er een andere reden uw bedrijf even in de schijnwerpers te plaatsen? Meldt het ons. De volgende nieuwsbrief verschijnt begin mei 2016. Informatie kunt u voor 3 mei toesturen aan Karla Wielenga.
 
Eemshaven.info BV staat altijd open voor vragen, suggestie en opmerkingen. Schroomt u vooral niet contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch (06 – 43694579) of via mail: karlawielenga@eemshaven.info.

 

Met vriendelijke groet,


Karla Wielenga
Directeur Eemshaven.info BV

 

 

 
 
 
 
 
 Eemshaven.info        T.: 0031 596 56 76 99       M.: 00 31 6 43 69 45 79       W.: www.eemshaven.info       E.: info@eemshaven.info