Is de nieuwsbrief niet goed te lezen kies dan voor de online versie.
Afbeelding
Nieuwsbrief 2023-05 Het aftellen is nu echt begonnen.

Beste wandelaars,

Via deze nieuwsbrief willen wij onze deelnemers/belangstellenden informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en de nieuwtjes, die interessant voor je kunnen zijn.

De vierde editie vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2023. 

Voorinschrijving

De voorinschrijvingen verlopen voorspoedig. Op dit moment hebben al ruim 800 wandelaars zich ingeschreven voor onze 4e editie. Een heel mooi resultaat en dat is ruim meer dan vorig jaar om deze tijd.

Wil jij nog meedoen? Schrijf je dan snel in. Via deze link kun je dit gemakkelijk doen en je steunt daarmee ook onze goede doelen. 
Afbeelding
Afbeelding
Jaarplaatje 2023

Onze sponsor Friends of Walking (FOW) zal ook tijdens ons evenement aanwezig zijn. FOW heeft zijn eigen medaille die men kan aanvullen met plaatjes van wandeltochten die men heeft gelopen en onder de vlag van FOW vallen.

Het is dus mogelijk deze medaille uit te breiden met het plaatje van ons evenement. De medaille en het plaatje zijn uitsluitend tijdens ons evenement, in de stand van ICE Power en Friends of Walking, te koop. Wees er snel bij!
De medaille kost € 2,= en het plaatje kost ook € 2,=, het complete setje kost € 3,50.

Weer een nieuwe sponsor

Afbeelding
Een evenement organiseren zonder de steun van sponsoren is onmogelijk. Wij zijn daarom erg blij dat steeds meer sponsoren het Meerdaags Wandelevenement Venray ondersteunen. Vandaag stelt Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust zich aan je voor.

Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport Buitenlust is een Venrayse onderneming met een grote betrokkenheid op maatschappelijk en sportief terrein. Men heeft (verantwoord) bewegen hoog in hun vaandel staan en stimuleeert de mensen in Venray en omgeving om regelmatig fysiek bezig te zijn. 

Lees verder op onze site.
Afbeelding
Gezinswandeltocht

Speciaal voor gezinnen en beginnende wandelaars die in een groepje willen lopen wordt op zondag 4 juni een wandelroute van 5 kilometer uitgezet!

Kijk jij ook uit naar een gezellige en sportieve dag met je familie of wandelvrienden? Of wil je samen met de kinderen je voorbereiden op de Avondvierdaagse van Venray? Lees dan verder op onze site.
 
Bedrijvenloop

Om wandelen te stimuleren en medewerkers naast de pauze-wandeling ook daarbuiten in de gelegenheid te stellen te blijven wandelen, organiseert Meerdaags Wandelevenement Venray vanaf dit jaar de bedrijvenloop onder de titel “Meerdaags Wandelevenement Venray daagt uit”.

We hebben een wedstrijdelement toegevoegd: Welk bedrijf loopt gemiddeld de meeste kilometers per medewerker? Naast de eeuwige roem voor het bedrijf is er een prijs aan gekoppeld. Lees verder op onze site en schrijf je in.
Afbeelding

Het Meerdaags Wandelevenement Venray: de perfecte training!

Afbeelding
Je kunt bij ons 1, 2 of 3 dagen wandelen en hebt de keuze uit maar liefst 6 afstanden. Op zondag kan er zelfs een 7e afstand worden gelopen, namelijk 5km. Leuk voor families!

Wil je op de wandeldag zelf nog je afstand wijzigen of zelfs tijdens de wandeling besluiten om meer of minder te gaan lopen, dan is dit mogelijk. Samengevat, dit is de perfecte training voor de diverse wandeltochten die na ons evenement plaatsvinden zoals de Kennedymars van Someren of het Rondje Someren in juli. Meer informatie over deze wandeltochten kun je lezen op onze site.

Zien wij elkaar op 2, 3 of 4 juni om lekker te wandelen en te trainen voor een andere wandeltocht?

Schrijf je nu in via onze site 

Gezocht vrijwilligers sfeercommissie

Dit jaar willen wij vooral veel aandacht besteden aan de sfeer op de diverse rustplaatsen en natuurlijk bij onze start- en finishlocatie. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een paar extra “handjes”.
 
Ben jij degene die de lach op het gezicht van de wandelaars weet te toveren? Ja, dan zijn wij naar jou op zoek. Wij zoeken nog vrijwilligers die mee willen helpen met het aanbieden van bijvoorbeeld drop of water, het versieren van de straten etc.
 
Wil jij een bijdrage leveren aan ons mooie wandelevenement, stuur dan een mail naar start@wandelevenementvenray.nl en wij nemen contact met je op.
 
Wij maken er samen een wandelfeestje van.
Afbeelding
Afbeelding
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden!

Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden zodat zij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van ons evenement.

Via onze site kunnen je wandelvrienden zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Afbeelding
Volg ons ook via Facebook, Instagram of via onze site.
Afbeelding
Onze Hoofdsponsor

Helderheid staat bij ons voorop. Wij geloven namelijk in een duurzame relatie gebaseerd op openheid en wederzijds vertrouwen. Dat geeft ons In ieder geval een goed gevoel!