Afbeelding

Welkom

Je hebt je opgegeven voor de nieuwsbrief van BDSMforyou.nl. Op deze manier blijf je volledig op de hoogte van onze nieuwste blogs, acties, reviews, tips en andere nieuwtjes. 

Is het toch niks voor jou? Dan vind je onderaan deze nieuwsbrief een link om je weer af te melden! 


 

Een afspraak bij een Meesteres, hoe bereid je je voor?

Afbeelding
Spannend, je hebt een afspraak bij een Meesteres, betaald of niet betaald, dat maakt (als het goed is) voor de voorbereiding niks uit. Een beetje serieuze sub, slaaf of sissy wil natuurlijk goed voor de dag komen. Een goede voorbereiding is niet alleen fijn voor de Meesteres, maar ook voor jezelf. De beleving begint namelijk al bij het maken van de afspraak, dus gewoon thuis op de bank. Juist het toeleven naar een sessie vormt al een belangrijk onderdeel van de volledige beleving. Daarom maak ik persoonlijk nooit afspraken op de korte termijn. Een telefoontje met “Kan ik nu nog langskomen voor een uurtje…” wordt bij mij nóóit gehonoreerd. Het antwoord is (en blijft) nee. Natuurlijk zal dit voor iedere Meesteres anders zijn, maar mijn sessie, mijn regels.

Lees verder

Hoe word ik Meesteres? Een praktische handleiding voor de beginnende Domina

Afbeelding
Al lange tijd geef ik met heel veel plezier workshops aan beginnende dominanten, single subs en/of koppels. Maar voor sommigen is het bezoeken van een workshop, een behoorlijke stap (en ook niet altijd nodig). Misschien vind je het veel fijner om veilig thuis op de bank, je in te lezen over verschillende speltechnieken. Of misschien ben je een ervaren Domina, maar heb je toch nog een paar specifieke vragen over een bepaald soort spel. Het kan ook zijn dat je hulpverlener bent en beroepsmatig te maken hebt met BDSM-praktijken en daar graag meer over zou willen weten. “Hoe word ik Meesteres” is zoveel meer dan alleen een naslagwerk voor de beginnende Domina.

Dit boek is een bron vol inspirerende informatie voor iedereen die meer wil weten over BDSM en met name Femdom. Het behandelt tientallen speltechnieken, het informeert over veiligheid en hygiëne, maar het laat je ook de diepere lagen zien.

Lees verder

Hypoxifilie, ademhalingsbeperking of breath control

Afbeelding
Breath control is geen onschuldig spelletje. Het is ook bekend onder de namen hypoxifilie, ademreductie, of ademhalingsbeperking. Wurgseks kan er onderdeel van uitmaken, maar breath control is een breder begreep. De termen worden echter nog wel eens door elkaar gehaald. Bij breath control gaat het om het ontnemen van zuurstof en dit kan op allerlei manieren.
Er zijn echter wel wat risico’s aan verbonden. Denk aan flauwvallen en het verlies van het bewustzijn. Er zijn in de loop de tijd al heel wat ongelukken gebeurd met wurgseks.

Lees verder

Waarom is een bezoek aan een Meesteres zo duur?

Afbeelding
Vandaag viel ik weer eens met mijn neus in de boter op Facebook. Het is de altijd terugkerende vraag:“waarom is een bezoek aan een Meesteres zo duur?” Ik wil er graag eenmalig uitgebreid antwoord op geven, zodat ik bij iedere volgende discussie slechts kan volstaan met een linkje naar deze blog. Dat scheelt mij niet alleen veel tijd, maar vooral veel ergernis. Want wat is eigenlijk duur? En is “duur” niet heel relatief? En los daarvan, enig idee waaruit dit tarief is opgebouwd? Waarschijnlijk niet, dus ik leg het je graag uit.

Lees verder

De historie van Shibari

Afbeelding
Wie kent niet die prachtige, inspirerende foto’s van ingewikkelde bondages? Vaak kijk je dan naar een shibari bondage. Shibari, dat letterlijk “binden” of “vastbinden” betekent in het Japans is ook bekend onder de naam Kinbaku. Het is een vorm van bondagekunst die haar wortels heeft in Japan. De praktijk heeft zowel esthetische als communicatieve elementen. Het wordt vaak gezien als een vorm van erotische kunst. De geschiedenis van Shibari is nauw verbonden met die van Hojōjutsu. Een traditionele Japanse methode om gevangenen te boeien en te transporteren die dateert uit de middeleeuwse periode.

Lees verder

Sissy & slettenparty – 2e editie!

Afbeelding
Na het succes van de Sissy & Slettenparty editie 1, kijken we nu alweer uit naar Sissy & slettenparty – 2e editie!! En deze belooft nóg spannender, heter en heftiger te worden! Uiteraard ook weer in inspirerende SM studio DOMA in Den Haag.

Lees verder

Overige nieuwe artikelen!