Nieuwsbrief 2
Happy Holidays
Afbeelding
Afbeelding
Call Info in OnderNamen editie Heuvelrug Kromme Rijn


Call Info op de cover page inclusief 3 pagina’s. Wat een geweldig stuk is dit geworden met dank aan Thijs Tomassen. Wat weet hij het ontzettend goed te verwoorden waar wij voor staan. Benieuwd naar het stuk? Ga naar onze website www.call-info.nl

 
 
Afbeelding
Bring a friend, en ontvang beide 1 week gratis telefoonserivice!!


Brengt u een nieuwe klant aan dan ontvangt u zelf ook 1 week gratis telefoonservice. Kijk op onze site voor de actievoorwaarden:http://www.call-info.nl/wp-content/uploads/1612actievoorwaarden-kennismakingsactie.pdf


 
 
Afbeelding
Call Info nu ook bij U op locatie!


Zoals u heeft kunnen lezen in onze vorige nieuwsbrief hebben wij onze diensten uitgebreid en kunnen wij ook assisteren bij u op locatie. Onze eerste opdracht hebben wij succesvol afgerond. Spoedig kunt u de referentie van een tevreden klant lezen.

Mocht u ons nodig hebben in 2017 voor een klus die blijft liggen, heeft u een gastvrouw nodig bij een evenement/ receptie of vergadering? Dan weet u ons te vinden.!
Angela aan het woord


Mijn naam is Angela, en ik ben 20 jaar jong. Van nature ben ik erg enthousiast en gemotiveerd, sinds kort ben ik werkzaam bij een ontzettend sterk, gezellig en getalenteerd team. Dit team haalt het beste uit elkaar naar boven!De werkzaamheden zijn erg verschillend, en dat maakt dit werk juist zo leuk! Geen dag is het zelfde, en er is altijd wat te doen.
Op een dag krijg je verschillende telefoontjes, en verschillende enthousiaste klanten te spreken.
Dit maakt het werk erg prettig en houd jezelf erg gemotiveerd en scherp.
Steeds beter leer je de behoefte van de klant kennen en zo kun je makkelijk schakelen naar zijn of haar behoefte. Werken bij Call – Info geeft veel voldoening, je helpt mensen écht. 
Afbeelding
 
Afbeelding
 
 
Ook in het jaar 2017 zijn wij er voor u!!
 
Wij wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling.
Geniet en sparkle like champagne!!
xxx
Anouschka, Cherryn, Angela, Kim, Natasja en Marina