Is de nieuwsbrief niet goed te lezen kies dan voor de online versie.
Afbeelding
Nieuwsbrief 2023-06 Wij zijn er klaar voor!

Beste wandelaars,

Via deze nieuwsbrief willen wij onze deelnemers/belangstellenden informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en de nieuwtjes, die interessant voor je kunnen zijn.

De vierde editie vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2023.

Voorinschrijving sluit 31 mei

Afbeelding
Op woensdag 31 mei om 23.59 uur sluit de voorinschrijving van de 4e editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray.

Nog niet ingeschreven? Doe het dan nu via onze site.

De voordelen van voorinschrijven:
  • Goedkoper € 2,50 per dag.
  • Geen wachtrijen: scannen en je kunt gaan lopen.
  • Betaling is al geregeld.

Voor welk speldje ga jij dit jaar?

Afbeelding
De deelnemers ontvangen na afloop, met uitzondering van de deelnemers aan de 5 km, een pinspeldje. Afhankelijk van het aantal keren dat je hebt meegedaan zijn er een, twee, drie of zelfs vier voetjes ingekleurd.

Jij doet toch ook weer mee?! 

Nog niet ingeschreven? Doe het dan nu via onze site.

Bewaar je startbewijs

Afbeelding
Op vertoon van je startbewijs ontvang je bij binnenkomst een consumptiebon.

Dit geldt niet voor de deelnemers aan de 5 km.

Nog maar 1 kleur

Afbeelding
Dit jaar gaan wij alleen oranje pijlen gebruiken, met dank aan onze sponsor Bol Adviseurs. De route wordt voor de wandelaars nog overzichtelijker.

Een afsplitsing van de route wordt door borden aangeven en na de splitsing volgt nog een bord met de afstand die je dan loopt.

Aanbiedingen Ice Power

Afbeelding
Sinds vorig jaar is Ice Power een partner/sponsor van ons evenement. Tijdens de 4e editie is een kuitspuitteam aanwezig om de vermoeide spieren te ontspannen. Ook is men met een stand aanwezig om hun producten te verkopen.

Namens Ice Power kunnen wij een korting van 20% aanbieden op het gehele assortiment van Ice Power en KT-Tape. Kijk voor dit aanbod op onze site.

Business Event Venray Vitaal

Afbeelding
Als onderdeel van het Meerdaags Wandelevenement Venray organiseren Van de Mortel en Viduro het Business Event Venray Vitaal.

Op vrijdag 2 juni tijdens een actieve middag ontmoeten ondernemers, bestuurders en organisaties uit de regio elkaar. Naast dat je jouw stappenteller een boost geeft, krijg je inzicht in hoe te ondernemen in een wereld met zoveel maatschappelijke opgaves. Ben jij erbij?

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@viduro.nl. Deelname is gratis.

 

Routebeschrijving

Afbeelding
Onze routecommissie zorgt ervoor dat de routes optimaal zijn uitgepijld.

De routes gaan over verharde en onverharde paden. Op deze manier willen wij de wandelaars de mooiste plekjes van Venray en omgeving laten zien.

De routes van 2023 zijn vanaf 31 mei op onze site in Word en GPX-formaat te downloaden. De routes zijn daarom bij de start ook niet in een geprinte versie beschikbaar.

 

Wandelshirt

Afbeelding
In samenwerking met Venray Bloeit en Venray Beweegt hebben wij een wandelshirt ontwikkeld. Alle deelnemers aan de Nijmeegse 4daagse, die woonachtig zijn in Venray, ontvangen dit mooie sportshirt van Venray Bloeit en Venray Beweegt!

De Venraynaren die de 4 daagse niet lopen en iedereen van buiten Venray kunnen het sportshirt bij ons kopen tijdens onze 4e editie.

In totaal hebben wij 125 polo’s die wij gaan verkopen. Om iedereen een gelijke kans te geven om ons sportshirt te kunnen kopen kun je het shirt reserveren. Lees verder op onze site.
 

Volg ons via Omroep Venray

Afbeelding
Ook dit jaar is Omroep Venray weer nauw verbonden aan ons evenement.

Voor degenen onder ons die niet in staat zijn om het evenement actief bij te wonen en/of niet kunnen komen kijken naar de wandelaars bestaat er op zaterdag 3 juni toch de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van ons wandelfeest via de radio van Omroep Venray.

Omroep Venray is op deze dag vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur bij ons evenement aanwezig en zullen jou door interviews en geweldige muziek op de hoogte houden van ons evenement.

Bewaakte fietsenstalling

Afbeelding
Tijdens ons evenement is er een tijdelijke bewaakte fietsenstalling op het Gouden Leeuwplein.

Tegen een vergoeding is het mogelijk om je fiets hier veilig te stallen. De openingstijden van deze bewaakte fietsenstalling zijn dagelijks van 6.30 t/m 18.30 uur. De bemanning van deze fietsenstalling is in handen van Scouting De Peelspeurders.

Ben je woonachtig in Venray of omstreken kom dan lekker met de fiets naar ons wandelfeest. De fietsenstalling is op loopafstand van onze start en finish-lokatie.
 

Houd de natuur schoon en respecteer de natuur. 

Afbeelding
Loop je op zaterdag de 30, 40 of 50 km dan kan het zijn dat je grote grazers tegen gaat komen. Houd voldoende afstand en jaag de dieren niet op.

Verder het verzoek om afval niet in de natuur te gooien maar naar de eerste beste afvalbak of rustplaats mee te nemen.

Lees verder op onze site.
 

Afbeelding

Inlegvel voor

Afbeelding
Voorkant

Dit jaar kunnen de wandelaars bij binnenkomst, behalve een stempel, ook een inlegvel krijgen om in hun wandelboekje te plakken.

het wandelboekje

Afbeelding
Achterkant
 
Het inlegvel is tot stand gekomen door een samenwerking tussen onze sponsor NH1816 en onze hoofdsponsor Van de Mortel.

Zeer flexibel

Afbeelding
Benieuwd naar hoe ver je kunt wandelen?

Bang dat je te hoog of juist te laag inzet? Bij het Meerdaags Wandelevenement Venray bepaal je per dag hoe ver je wilt lopen.Meer gas in de tank? Loop nog die extra kilometers! 

En als het niet je dag is, kan je het gewoon even rustiger aan doen. Je kunt ook 1 of 2 dagen mee lopen. Op naar de finish

Veel gestelde vragen

Afbeelding
Op onze site hebben wij een pagina gemaakt met de meest gestelde vragen. Lees hier verder.

Staat je vraag er niet bij stuur dan een mail naar info@wandelevenementvenray.nl en wij nemen contact met je op.

Sfeer langs de route en in het centrum

Afbeelding
Onze sfeercommissie heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Maar liefst 11 artiesten/bands zullen ons wandelfeest muzikaal opluisteren.

Wij zijn enorm blij met deze ondersteuning!
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden!
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden zodat zij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van ons evenement.

Via onze site kunnen je wandelvrienden zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Afbeelding

Onze Hoofsponsor

Afbeelding
In ieder geval welkom

Samen bekijken we jouw situatie en zoeken we naar wat het beste past bij jou. We zijn continu op zoek naar inspirerende uitdagingen waardoor wij met regelmaat onszelf opnieuw uitvinden. Het resultaat: je hebt als klant toegang tot de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden.
Helderheid staat bij ons voorop.

Wij geloven namelijk in een duurzame relatie gebaseerd op openheid en wederzijds vertrouwen. Dat geeft ons In ieder geval een goed gevoel!