Is de nieuwsbrief niet goed te lezen kies dan voor de online versie.
Afbeelding
Nieuwsbrief 2023-04 Vrolijk Pasen.

Beste wandelaars,

Via deze nieuwsbrief willen wij onze deelnemers/belangstellenden informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en de nieuwtjes, die interessant voor je kunnen zijn.

De vierde editie vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2023. Noteer maar alvast in je agenda.

Vrolijk Pasen

De voorinschrijvingen verlopen voorspoedig. Op dit moment hebben al bijna 600 wandelaars zich ingeschreven voor onze 4e editie. Een heel mooi resultaat en dat is ruim meer dan vorig jaar om deze tijd.

Tot nu toe een mooi resultaat maar heb je zin in mooie wandelroutes en heb je je nog niet ingeschreven, schrijf je dan snel in. Via deze link kun je dit snel en gemakkelijk doen en je steunt daarmee ook onze goede doelen. 
Afbeelding

Start lentechallenge

Afbeelding
Dit jaar organiseren wij in samenwerking met Friends of Walking de 4 jaargetijdenchallenge, bestaande uit de winter-, lente-, zomer- en herfstchallenge. De winterchallenge zit er op en nu is het tijd voor de lentechallenge. 

Het is de bedoeling dat je in dit kwartaal 300 km wandelt. Dit kan in Nederland of het buitenland zijn en de kilometers mogen gemaakt worden tijdens georganiseerde tochten of gewoon tijdens een route die je zelf uitzet. Na het voltooien van deze challenge ontvang je de tweede medaille. 

Doe je mee? Lees dan verder op onze site.
 

Nieuw Commissie: Sfeer!

Afbeelding
Uiteraard is het bij een wandelevenement belangrijk dat de wandelaar zich netjes kan inschrijven, niet onnodig moet wachten en dat de routes duidelijk en mooi zijn. Nu wij dat als organisatie allemaal op orde hebben gaan we een volgende stap zetten: we gaan het nog gezelliger maken onderweg! 

Daartoe is sinds een paar weken de commissie SFEER opgericht met dus als doel het opleuken van de start-/finishplaats aan het Schouwburgplein, de rustplaatsen en de routes.

We zorgen voor muziek bij de start-/finishlocatie en op een aantal rustplaatsen. Verder gaan we in een aantal straten de bewoners vragen de route op te vrolijken. Daarnaast gaan we met mobiele posten proberen je onderweg te voorzien van …….?

Wij hebben er zin in!
 
Gratis consumptie

Wist je dat het inschrijfgeld inclusief één consumptie per dag voor thee, koffie, fris of een biertje is? Voor de overige producten berekenen wij een meerprijs. Dus het eerste rondje na binnenkomst is voor onze rekening. 

Ook kun je tegen betaling soep, broodjes of een lekkere snack krijgen. Binnenkort meer over ons aanbod tijdens het evenement.

Nog niet ingeschreven doe het dan nu via onze site.
 
Afbeelding

Weer een nieuwe sponsor

Afbeelding
Een evenement organiseren zonder de steun van sponsoren is onmogelijk. Wij zijn daarom erg blij dat steeds meer sponsoren het Meerdaags Wandelevenement Venray ondersteunen. Vandaag stelt RondOm Podotherapeuten zich aan je voor.

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat.

RondOm bestaat uit een team van enthousiaste podotherapeuten, diabetes- en sportpodotherapeuten, MSU-echografisten en bewegingswetenschappers. Zij oefenen elke dag met passie hun vak uit om zo patiënten van hun klachten af te helpen, klachten te voorkomen en (sport)prestaties te helpen verbeteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste onderzoeks- en behandeltechnieken

Lees verder op onze site.
Afbeelding
Landkaart van Nederland

Uit de analyse van onze deelnemers in 2022 is gebleken dat onze deelnemers uit bijna geheel Nederland en zelfs uit het buitenland komen.

Gebaseerd op dit gegeven hebben wij een foamboard (1 meter bij 1,20 meter) met de plattegrond van Nederland laten maken.

Met behulp van spelden kunnen jullie dan aangeven waar jullie vandaan komen.
Dit geeft ons en de wandelaars al tijdens het evenement een goed beeld waar de wandelaars vandaan komen en hoe de spreiding over het land is.

Wij zijn zeer benieuwd!
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden!

Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden zodat zij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van ons evenement.

Via onze site kunnen je wandelvrienden zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Afbeelding
Volg ons ook via Facebook, Instagram of via onze site.
Afbeelding
Onze Hoofdsponsor

Helderheid staat bij ons voorop. Wij geloven namelijk in een duurzame relatie gebaseerd op openheid en wederzijds vertrouwen. Dat geeft ons In ieder geval een goed gevoel!