Is de nieuwsbrief niet goed te lezen kies dan voor de online versie.
Afbeelding
Nieuwsbrief 2024 - De voorbereidingen verlopen voorspoedig.

Beste wandelaars,

Via deze nieuwsbrief willen we je informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en de nieuwtjes die interessant voor je kunnen zijn.

De vijfde editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2024. Noteer maar alvast in je agenda.

Afbeelding
Of je nu kiest voor 1, 2 of 3 dagen wandelen, wij presenteren een breed scala aan mogelijkheden, met 6 verschillende afstanden en op zondag zelfs 7 afstanden.

Dankzij onze flexibele opzet heb je zelfs de mogelijkheid om op de wandeldag nog je afstand aan te passen.

Laat jezelf onderdompelen in deze vrijheid en schrijf je in via onze site en beleef een onvergetelijk wandelweekend tijdens het Meerdaags Wandelevenement Venray van 31 mei t/m 2 juni 2024
 

Lustrum challenge

Afbeelding
Wil je in een topconditie aan de start verschijnen? Doe dan mee aan onze lustrum challenge die wij samen met Friends of Walking organiseren.

Bij deze challenge ga je in de periode van 1 januari tot en met 31 mei maar liefst 500 km afleggen!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de challenge ter gelegenheid van het eerste lustrum van het Meerdaags Wandelevenement Venray.

Lees verder op onze site.

Inschrijven kan tot eind februari.
 

Voor welk voetje ga jij dit jaar?

Afbeelding
Na deelname aan ons wandelevenement ontvang je een welverdiende pinspeld. Afhankelijk van het aantal keren dat je hebt meegedaan zijn er een, twee, drie, vier of zelfs vijf voetjes ingekleurd.

Jij doet toch ook weer mee?! 

Nog niet ingeschreven? Doe het dan nu via onze site.

Dweilorkest De Kwakberg komt naar Venray

Afbeelding
De Kwakbergband is een 24-koppig dweilorkest uit Nijmegen. De band heeft een veelzijdig repertoire, dat voor veel gelegenheden geschikt is en voor veel plezier en leut zorgt.

De wandelaars die deelnemen aan Nijmeegse 4Daagse zullen dit dweilorkest ongetwijfeld kennen. Ook voor de deelnemers aan de Vierdaagse van Marbella is dit orkest geen onbekenden.

Wij zijn enorm blij met de komst van De Kwakbergband op zondag 2 juni. Het belooft een mooie slotdag te worden waar o.a. De kwakbergband voor de vrolijke noot zal zorgen.

De voetjes gaan zeker van de vloer.
Onze flyer van 2024

Wij zijn erg trots op het eindresultaat met dank aan onze sponsor Aandachttrekkers. Het ziet er geweldig uit.

Het delen van onze flyer wordt op prijs gesteld.

Voorkant

Afbeelding

Achterkant

Afbeelding
.
Volg ons ook via Facebook, Instagram of via onze site.
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden!
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden zodat zij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van ons evenement.

Via onze site kunnen je wandelvrienden zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Onze Hoofdsponsor

Afbeelding