Is de nieuwsbrief niet goed te lezen kies dan voor de online versie.
Afbeelding
Nieuwsbrief 2023-08 start voorinschrijving

Beste wandelaars,

Via deze nieuwsbrief willen we je informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en de nieuwtjes die interessant voor je kunnen zijn.

De vijfde editie vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2024. Noteer maar alvast in je agenda.

Start voorinschrijving 1e lustrum

Afbeelding

De afgelopen maanden heeft onze organisatie niet stil gezetten. Sterker nog, in augustus hebben we eerst onze 4e editie geëvalueerd om daarna meteen aan de voorbereidingen van ons 1ste lustrum te beginnen. Wij gaan er een mooi wandelfeest van maken en hopen dat jullie ook deze editie weer van de partij zijn.

We staan te trappelen om deze mijlpaal vol enthousiasme te vieren. Wij nodigen jou uit om op 31 mei,1 en 2 juni deel te nemen aan ons wandelfeest, dat je bovendien zelf op maat maakt naar eigen voorkeur.

En goed nieuws: de inschrijfbedragen blijven hetzelfde als vorig jaar (€ 6,50 per dag bij voorinschrijving), inclusief een gratis consumptie per dag en een fraaie pinspeld, na het voltooien van je prestatie. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zelfs gratis deelnemen aan de 5 km.

Inschrijven kan via onze site.
 

Opbrengst goede doelen

Afbeelding
Wij vinden het als stichting belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij en hebben twee goede doelen aan ons wandelevenement gekoppeld. Door de grote opkomst van de afgelopen editie hebben we dit jaar een geweldig mooi bedrag kunnen doneren aan Stichting ALS Nederland en Stichting Durf Te vragen.

Uit handen van onze voorzitter ontvingen de afgevaardigden Annet Engels namens Stichting ALS Nederland en Carla Brugman namens Stichting Durf Te Vragen ieder een cheque van € 1.000, = overhandigd namens Stichting Meerdaags Wandelevenement Venray. Lees verder op onze site

Winnaar bedrijvenloop

Afbeelding
Onder de titel “Meerdaags Wandelevenement Venray daagt uit” willen we de bedrijven uitdagen om met collega's mee te doen aan ons evenement. De bokaal werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Het bedrijf dat gemiddeld de meeste kilometers per medewerker loopt, wint naast de eeuwige roem, de wisselprijs.

De 11de Luchtverdedigingsbatterij van de Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel heeft de eerste bedrijvenloop van het Meerdaags Wandelevenement Venray gewonnen. De wisseltrofee werd op woensdagmiddag 27 september overhandigd op de kazerne. Lees verder op onze site.

Verschijn goed voorbereid aan de start van ons eerste lustrum.

Afbeelding
Ben je een gepassioneerde wandelaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In samenwerking met Friends of Walking organiseert het Meerdaags Wandelevenement Venray een fantastische challenge ter gelegenheid van hun eerste lustrum.

Ons 1e lustrum belooft een extra bijzondere editie te worden, laat je verrassen. Door deel te nemen aan onze challenge, zorg je ervoor dat je in topconditie aan de start staat van dit unieke evenement.

De challenge is om in de periode van 1 januari tot en met 31 mei maar liefst 500 km af te leggen.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de challenge ter gelegenheid van het eerste lustrum van het Meerdaags Wandelevenement Venray in samenwerking met Friends of Walking. Lees verder op onze site.
 
Afbeelding
Wij proosten op een geweldig 2024!

Wij willen jullie bedanken voor jullie deelname aan onze edities in de afgelopen jaren.

Laten we samen het nieuwe jaar ingaan met frisse moed, energie en vooral heel veel zin om te wandelen. Blijf genieten van het buiten zijn, ontdek nieuwe paden en blijf jezelf uitdagen. En vergeet niet: "Het is niet de bestemming, maar de reis die telt."

We kijken uit naar een geweldig 2024 waarin we samen kunnen vieren dat we al vijf jaar lang wandelaars mogen inspireren en verbinden. Doe mee aan ons eerste lustrum, blijf lekker wandelen en laten we er samen een onvergetelijk jaar van maken!
Volg ons ook via Facebook, Instagram of via onze site.
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden zodat zij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van ons evenement.

Via onze site kunnen je wandelvrienden zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Afbeelding

Onze Hoofdsponsor

Afbeelding
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden!