Nieuwsbrief

Multifunctionele accommodatie Hoek

Woensdagavond 7 juli organiseerden wij een digitale informatiebijeenkomst over de stand van zaken rond de realisatie van de multifunctionele accommodatie in Hoek.

Ruim 50 belangstellenden namen hieraan deel. Heeft u de informatiebijeenkomst gemist? De bijeenkomst is terug te kijken op ons YouTube-kanaal. Klik op de link hieronder om terug te kijken. 

Geef uw mening! Stem op noordwestelijke of zuidwestelijke hoek

De multifunctionele accommodatie kan naar de mening van de klankbordgroep het beste aan de westelijke kant van Windlust 2 gesitueerd worden. Het maakt de klankbordgroep niet uit of dit in de noordwestelijke of zuidwestelijke hoek is. Daarom horen we graag de mening van inwoners van Hoek. Wat vindt u? Gaat uw voorkeur uit naar de noordwestelijke of de zuidwestelijke hoek?

Heeft u de informatiebijeenkomst gemist, kijk deze dan terug voor de toelichting op beide varianten.

Ga vervolgens naar www.terneuzen.nl/mfahoek en geef aan welke hoek uw voorkeur heeft en waarom. Stemmen kan tot en met woensdag 14 juli. 

 

Voor de duidelijkheid: het gaat om uw mening over de locatie van de mfa. De verdere indeling van de wijk staat nog niet vast. Dit zijn slechts schetsen om u een indruk te geven van hoe de wijk er mogelijk uit kan komen te zien.  

Hierboven de mfa in de noordwestelijke hoek (links) en in de zuidwestelijke hoek (rechts) in Windlust 2.

Dit zijn schetsen waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Deze schetsen geven enkel een indruk van hoe de invulling van Windlust 2 er mogelijk uit kan komen te zien. 

Vragen?

Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar mfahoek@terneuzen.nl

of te bellen naar tel. 14 0115.

Dit is een nieuwsbrief van de gemeente Terneuzen.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om af te melden.

 

Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld voor de digitale nieuwsbrief kunnen dit alsnog doen via de projectpagina www.terneuzen.nl/mfahoek