Is de nieuwsbrief niet goed te lezen kies dan voor de online versie.
Afbeelding
Nieuwsbrief 2023-03 Wij hebben veel nieuws!

Beste wandelaars,

Via deze nieuwsbrief willen wij onze deelnemers/belangstellenden informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en de nieuwtjes, die interessant voor je kunnen zijn.

De vierde editie vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2023. Noteer maar alvast in je agenda.

De voorinschrijving verloopt prima

De voorinschrijvingen verlopen voorspoedig. Op dit moment hebben al bijna 450 wandelaars zich ingeschreven voor onze 4e editie en dat is meer dan vorig jaar om deze tijd.

Tot nu toe een mooi resultaat maar heb je zin in mooie wandelroutes en heb je je nog niet ingeschreven, schrijf je dan snel in. Via deze link kun je dit snel en gemakkelijk doen en je steunt daarmee ook onze goede doelen. 
Afbeelding

Ook broodjes en soep verkrijgbaar

Afbeelding
Dit jaar zullen wij in onze tent, die overigens fors groter is dan tijdens de vorige edities, behalve drankjes ook broodjes en soep te koop aanbieden.

Wil je na je wandeltocht je “accu” weer even opladen dan ben je vanaf dit jaar ook bij ons aan het juiste adres.

3 generaties aan de start

Drie generaties, eenzelfde passie voor wandelen.

Het type schoen dat bij de familie Van Gompel – Hudales het vaakst aan vervanging toe is, is duidelijk de wandelschoen. Niet gek, met al die wandelevenementen op de agenda.

Hans, Mariska, Ferry en Jamie leggen samen heel wat kilometers af. Drie verschillende generaties, één gedeelde passie voor wandelen. Vanuit het Meerdaags Wandelevenement Venray vroegen we wat hun drijft om die wandelschoenen aan te trekken.

Lees het volledige interview op onze site.
Afbeelding

Aanbieding Ice Power

Afbeelding
Ook in 2023 is Ice Power wederom onze sponsor op het gebied van spierverzorging.

Tijdens het Meerdaagse Wandelevenement Venray zal Ice Power aanwezig zijn op het Schouwburgplein. Hier kunnen de deelnemers en fans terecht voor advies en ondersteuning bij overbelaste en vermoeide spieren.

Daarnaast zal Ice Power met het bekende “Kuitenspuiten Team” ook langs de route de wandelaars helpen met hun producten die de lichamelijke inspanningen kunnen bevorderen en ondersteunen.

Namens Ice Power mogen wij een mooie korting aanbieden. Lees verder op onze site

Weer een nieuwe sponsor.

Afbeelding
Een evenement organiseren zonder de steun van sponsoren is onmogelijk. Wij zijn daarom erg blij dat steeds meer sponsoren het Meerdaags Wandelevenement Venray ondersteunen. Vandaag stelt Hotel Café Hulsman zich aan je voor.

Hotel Café Hulsman is een 3-sterren hotel en ligt midden in het bruisende centrum van Venray en direct aan de start-finishlocatie van het Meerdaags Wandelevenement Venray. Het hotel heeft een modern interieur en beschikt over 16 deluxe kamers. 

Lees verder op onze site.

Flexibiliteit

Afbeelding
Ben je er niet zeker van hoe ver je per dag kan wandelen? Bang dat je te hoog of juist te laag inzet?

Bij het Meerdaags Wandelevenement Venray bepaal je per dag hoe ver je wilt lopen. Meer gas in de tank? Loop nog die extra kilometers! En als het niet je dag is, kan je het ook gewoon even rustiger aan doen.

Je kunt ook een of twee dagen meedoen, bijna alles is mogelijk. Op naar de finish!
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden!

Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden zodat zij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van ons evenement.

Via onze site kunnen je wandelvrienden zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Afbeelding
Volg ons ook via Facebook, Instagram of via onze site.
Afbeelding
Onze Hoofdsponsor

Helderheid staat bij ons voorop. Wij geloven namelijk in een duurzame relatie gebaseerd op openheid en wederzijds vertrouwen. Dat geeft ons In ieder geval een goed gevoel!