Is de nieuwsbrief niet goed te lezen kies dan voor de online versie.
Afbeelding
Nieuwsbrief 2023-02 Wij lopen prima op schema!

Beste wandelaars,

Via deze nieuwsbrief willen wij onze deelnemers/belangstellenden informeren over de organisatie, de inschrijving, de routes en de nieuwtjes, die interessant voor je kunnen zijn.

De vierde editie vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2023. Noteer maar alvast in je agenda.

De voorinschrijving is geopend!

De voorinschrijvingen verlopen voorspoedig. Op dit moment hebben al bijna 350 wandelaars zich ingeschreven voor onze 4e editie en dat is ongeveer 30% meer dan het vorig jaar om deze tijd.


Schrijf je dus snel in via onze site en steun daarmee ook onze goede doelen. 
Afbeelding

Overnachtingen

Afbeelding
Uit onze analyse blijkt dat onze wandelaars uit bijna geheel Nederland komen en zelfs uit het buitenland.

Wil je 2, 3 of 4 juni komen wandelen, maar kom je van ver? Dan is een overnachting in Venray en omgeving een prima optie.

Goed uitgeslapen (en met een prima verzorgd ontbijt) aan de wandeldag beginnen? Boek een overnachting in een sfeervol hotel, strijk neer op een gezellige camping, betrek een romantische kamer in een Bed & Breakfast of geniet van de Noord-Limburgse gastvrijheid in een vakantiewoning. Venray heeft voor ieder wat wils.

Op onze website vind je een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden die wij je aanraden.

Goed uitgeslapen aan de start verschijnen is natuurlijk het allerfijnste!

Onze eigen bierviltjes


Door het grote succes hebben wij dit jaar weer bierviltjes laten maken en nu liefst 10.000 stuks.

Het idee is het vorig jaar ontstaan omdat de start en finishlocatie in het centrum van Venray ligt en omringd wordt door diverse restaurants en horecabedrijven. 

De dorstige laven en de hongerige voeden, daar weten ze in Venray wel raad mee. Gedurende het Meerdaags Wandelevenement Venray slaan verschillende Venrayse restaurateurs en horecabedrijven de handen ineen om de wandelaars te laten genieten van al het lekkers.

De bierviltjes zullen binnenkort worden afgeleverd bij de restaurants, horecabedrijven en onze rustplaatsen in Venray en omgeving.

The Walk of the World

Afbeelding
De 4Daagse is sneller dan ooit uitverkocht! Door overweldigende belangstelling is de limiet van 47.000 deelnemers voor de 105de editie op dinsdag 14 februari behaald.

Nu er voor de wandelaars zekerheid over de deelname is kunnen de wandelaars ook beginnen met de trainingen. Ons evenement is bij uitstek geschikt als training voor het grootste wandelevenement ter Wereld.

Je kunt bij ons 1, 2 of zelfs 3 dagen wandelen en je hebt de keuze uit maar liefst 6 afstanden en op zondag zelfs 7. Wil je op de wandeldag nog je afstand wijzigen of zelfs tijdens de wandeling besluiten om meer of minder te gaan lopen, dan is dit mogelijk.

Samengevat, de perfecte training voor de Nijmeegse Vierdaagse. Schrijf je nu in.

Winterchallenge

Afbeelding
De winterchallenge die wij organiseren in samenwerking met Friends of Walking nadert al langzaam het einde.

Het Meerdaags Wandelevenement Venray verloot 3 gratis startbewijzen onder de deelnemers die een passende foto plaatsen op de Facebookpagina van Friends of Walking en of onze pagina onder de vermelding @Winterchallenge.

Hoe je kans maakt op één van deze gratis startbewijzen lees je op onze site.

Wij kijken uit naar jullie foto’s.

Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden zodat zij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van ons evenement.

Via onze site kunnen je wandelvrienden zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Afbeelding
Stuur deze nieuwsbrief door naar je wandelvrienden!
Volg ons ook via Facebook, Instagram of via onze site.
Afbeelding
Onze Hoofdsponsor

Helderheid staat bij ons voorop. Wij geloven namelijk in een duurzame relatie gebaseerd op openheid en wederzijds vertrouwen. Dat geeft ons In ieder geval een goed gevoel!