Sufi Trail logo
Beste Sufi Trail-vriend ,

De zomer ligt aan onze voeten, dat was wel te merken de afgelopen weken. Alvast een voorbereiding voor de reis naar Turkije? Iris & Sedat hebben de eerste fietsreis er alweer op zitten. Enthousiast vertellen ze hun verhaal. Susan is in Konya gearriveerd en Iris heeft tips voor vega/vegan eten in Turkije.

Veel liefde en wandelplezier,
Merel van Essen

 

Items editie nr. 7

Fietstocht Istanbul - Bilecik

In juni vertrokken Iris & Sedat naar Istabul om daar een deel van de Sufi Trail te fietsen. Samen met de Turkse redactrice Güneş Öztürk verkenden ze de trail, dit keer op de fiets. Hun verhalen, ondersteund met foto's, geven een prachtig sfeerbeeld van de avonturen die ze hebben beleeft.
Lees verder

Susan arriveerd: Konya

Na 40 dagen heeft Susan Elliott haar tocht op de Sufi Trail voltooid. Via facebook hebben we haar spannende avonturen mogen volgen. Dapper trok ze, door weer en wind, alleen met een karretje over het pad. Wanneer ze is bijgekomen van haar reis zal ze een verslag schrijven die we graag met jullie delen. Het zal een geweldige inspiratie zijn voor de Sufi liefhebber.

Ludo vande Woestyne

Begin dit jaar vertrok Ludo vande Woestyne richting Konya. Na zijn reis was het even stil maar we ontvingen deze maand een brief. Hij blikt terug op zijn tocht.
Lees meer

Natalia's droom

Vorige maand begon de spannende crowdfunding campagne voor het boek 'Bella Coma' van Natalia Mihai uit Canada. Haar avontuur op de Sufi Trail. We zijn al dichtbij de goal om de droom van Natalia waar te maken. De campagne loopt nog 10 dagen dus neem nog snel een kijkje op Indiegogo. Ze heeft een mooie songtekst geschreven die haar reis prachtig weerspiegeld, luister de track hier (slideshow en song).

Als vegetarier onderweg (Iris)

Na onze laatste fietsreis werd ik gevraagd om een stukje te schrijven over vega(n) eten in Turkije. Zelf ben ik al heel lang vegetariër en tijdens de reis hadden we voor de eerste keer een veganist mee. We hadden gedacht dat dit lastig zou worden maar al snel ging er een wereld voor me open.
Lees hier mijn ervaring
 

Wandel&fietsevents

Vanuit de Sufi Trail worden verschillende reizen en wandelingen georganiseerd. Hiernaast vindt u de huidige agenda voor zowel Nederland als het buitenland.

Voor alle evenementen is aanmelden verplicht. Kijk voor meer informatie bij het event, bij vragen neem gerust contact op: 06-440 447 90

Agenda 2019

Wandelplezier & concert

Concert

In samenwerking met stichting Helende geluiden wordt er 28 juli een unieke combinatie aangeboden, namelijk wandelen en muziek. Na een prachtige wandeling kun je heerlijk uitrusten bij de Hortus Botanicus, luisterend naar het concert gegeven door verschillende artiesten: Jolanda Traarbach, Marine Nijenhuis en Kees van Boxtel & Albert Distelbrink. Een weldaad voor lichaam en geest.

Meer informatie vind je op de website van Helende geluiden of Facebook.

Wandeltocht

Om 11:00 vertrekt stichting Sufi Trail vanaf station Alkmaar, voor een mooie (gratis!) wandeling richting het centrum van Alkmaar waar er een kopje koffie gedronken kan worden. Vervolgens wandelen we verder naar de Hortus voor het concert. 

Als u niet naar het concert wilt kunt u via de knooppunten terug lopen naar station Alkmaar Noord of de bus terug pakken.

28 juli 11:00 verzamelen voor de Burger King bij station Alkmaar (centraal)
 
Uitgave
Sufi Trail wandelgids deel 1 (Engelstalig)
Sufi Trail wandelgids deel 2 (Engelstalig)
Sufi Trail wandelgids           (Turkstalig)
Verwacht: Bella Coma - Natalia Mihai

Zie onze winkel voor meer Sufi Trail artikelen.

Publicaties
Al onze nieuwsbrieven en artikelen kunnen worden gelezen op de website.

CONTACT

Stichting Sufi Trail, Friends of Rumi and Khorasan Saints
   Hagestraat 10
   2011 CV Haarlem
   Holland
Email: sufitrail@gmail.com

Whatsapp & mobiel:
Sedat Çakır: +31 6 508 906 96
Iris Bezuijen: +31 6 440 447 90

Eindredactie:   Merel van Essen
Bijdrages van: Iris Bezuijen

Sufi Trail

 
Website NL
Website Engels
Steun onze stichting