Sufi Trail logo
Beste Sufi Trail vriend Merel,

Na een heerlijke wandeling Heiloo kruipt het reactieteam weer achter de computer, verder werkend aan de nieuwste Sufi Trail boeken. Elke week op het kantoor wordt ik verwend met een leuk 'Sufi nieuwtje'. We reizen visueel met de wandelaars in Turkije mee en dromen weg bij de foto's, waaronder die van de drie avontuurlijke dames. Ook verheugen we ons op de tochten die voor de deur staan, lekker weer naar buiten.


Veel liefde en wandelplezier,
Merel van Essen

Items editie nr 6, 2019

 - Bella Coma - Natalia Mihai
      Crowdfunding actie
 - Susan & Annelot onderweg
      Wandelverhaal
 - Anar Journeys
      Een bijzonder concept
 - Fietsgids Sultans Trail
      Nieuw! Deel 2
 - Kunst & Cappuccino
      Sufi Trail in Haarlem
 - Wandelagenda 2019
      Wandel of fiets mee!
 - Wandel & Hangmatconcert
      Wandeling & concert
Felicitatie eind Ramadam

Bella Coma - Natalia Mihai

Vorig jaar hebben we Natalia Mihai mogen volgen op de Sufi Trail. Helemaal alleen liep ze van Istanbul naar Konya en schreef hier een kort verhaal over. Deze is te lezen op de Sufi Trail website.
Crowdfunding actie
Ze is na haar reis hard aan de slag gegaan met het opschrijven van haar hele avontuur. Hiervoor hebben we een crowdfunding project gestart om haar droom als schrijfster te kunnen verwezenlijken en zo haar boek te kunnen uitgeven. De campagne is nu gelanceerd. Help Natalia mee en neem een kijkje op Indiegogo.
Bella Coma door Natalia Mihai

Susan & Annelot onderweg

Er wandelen momenteel twee dappere vrouwen over de Sufi Trail. Susan Elliott loopt met een karretje en laat een spoor achter met mooie herinneringen en ontmoetingen. Annelot van Brandwijk volgt haar en beleeft haar eigen avontuur.
Susan Elliott reist primitief en strijkt neer waar het kan, met of zonder tent. We volgen haar tocht via Facebook en hebben een fotoselectie voor een mooie impressie van haar reis.
Annelot van Brandwijk vertrok 19 mei. Onderweg maar 'off the grid'. We hopen nog een glimp te mogen opvangen van haar wandeling. (Update: het bericht dat ze enorm geniet van de natuur en de mensen!)
Afbeelding

Anar Journeys

Marian Brehmer en Aslınur Akdeniz-Brehmer hebben een speciale constructie opgezet, Anar Journeys. Ze organiseren reizen langs bijzondere plaatsen op de route. In cirkels verplaatsen ze zich en nemen de tijd om naar binnen te kijken.
Lees hier meer over het concept.

Sufi Tour Istanbul to Konya: 14-23/06/2019 (info)

Voeten in cirkel
"If we truly want to know the secret of soulful travel, we need to believe that there is something sacred waiting to be discovered in virtually every journey."
Phil Coisineau - The Art of Pilgrimage

Fietsgids Sultans Trail

Ontwikkeling nieuw gids
De bezigheden van het Sufi Trail team zijn het maken van aangename lange afstandswandel- en fietspaden. Zo hebben Iris Bezuijen en Sedat Çakır de Sultans Trail fietsroute ontwikkeld en daar twee praktische gidsen over geschreven. Er zijn al flink wat mensen enthousiast de Sultans Trail aan het fietsen. Deel twee is nu ook uitgegeven wat voor vrolijke reisverhalen zorgt.

Lees hier het nieuwe artikel in de UITkrant over de Sultans Trail.
De fiets gidsen zijn opgedeeld in twee delen:
Deel 1: Wenen - Budapest - Belgrado
Deel 2: Belgrado - Sofia - Istanbul (NIEUW!)
en o.a. verkrijgbaar via de sites van de auteurs:
irisbezuijen.nl & sedatcakir.com

In de toekomst hopen we ook een fietsgids te ontwikkelen voor de Sufi Trail. De GPX hiervan bestaat al waardoor je al op pad kunt gaan.
Fiets gidsen Sultans Trail

Kunst & Cappuccino, een Sufi Trail rustpunt

In het centrum van Haarlem is een prachtige nieuwe ruimte ingericht. "Een creatieve, inspirerende en spirutuele ontmoetingsplaats."
Kunst & Cappuccino
Ronald heeft een paradijsje gecreëerd waar je in alle rust wordt ontvangen. De Sufi Trail boeken waren ook welkom op deze mooie open plek. Een prachtig locatie als beginpunt van je reis om eens rustig de reisgids door te bladeren, dit onder het genot van een goede cappuccino. De koffie zal voor de reis in Turkije moeilijker te bemachtigen zijn, daar schakelen we over op de Turkse Çay (thee).

Website: www.kunstencappuccino.nl
Bezoekadres: Gierstraat 8, Haarlem
De Sufi Trail boeken in Kunst & Cappuccino

Wandel&fietsevents

Vanuit de Sufi Trail worden verschillende reizen en wandelingen georganiseerd. Hiernaast vindt u de huidige agenda voor zowel Nederland als het buitenland.

Voor alle evenementen is aanmelden verplicht. Kijk voor meer informatie bij het event, bij vragen neem gerust contact op: 06-440 447 90

Agenda 2019

Afgelopen wandeling:
Drie Bronnen wandeltocht 25-5-19.
Lees hier het verslag en reacties op de Wandelsite.
 
Sufi Kijkt in put

Wandelplezier & Hangmatconcert

Wandeling en concert
In samenwerking met stichting Helende geluiden wordt er een unieke combinatie aangeboden, namelijk wandelen en muziek. Na een prachtige wandeling van station Alkmaar richting de Hortus Botanicus Alkmaar kun je heerlijk uitrusten in de hangmaten luisterend naar het concert gegeven door verschillende artiesten. Optredens door: Jolanda Traarbach, Marine Nijenhuis en Kees van Boxtel & Albert Distelbrink. Een weldaad voor lichaam en geest.

Meer informatie vind je op de website van Helende geluiden of Facebook.
Uitgave
Sufi Trail wandelgids deel 1 (Engelstalig)
Sufi Trail wandelgids deel 2 (Engelstalig)
Sufi Trail wandelgids           (Turkstalig)
Verwacht: Bella Coma - Natalia Mihai

Zie onze winkel voor meer Sufi Trail artikelen.

Publicaties
Al onze nieuwsbrieven en artikelen kunnen worden gelezen op de website.

CONTACT

Stichting Sufi Trail, Friends of Rumi and Khorasan Saints
   Hagestraat 10
   2011 CV Haarlem
   Holland
Email: sufitrail@gmail.com

Whatsapp & mobiel:
Sedat Çakır: +31 6 508 906 96
Iris Bezuijen: +31 6 440 447 90

Eindredactie:   Merel van Essen
Bijdrages van: Iris Bezuijen

Sufi Trail

 
Website NL
Website Engels
Steun onze stichting
Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.